Filtre

Reeds gebruikte onderdelen

Best prima, jammer dat ik reeds gemonteerde onderdelen kreeg, hiervan melding gemaakt maar niets meer over vernomen. Het tweede onderdeel was blijkbaar aangepast door winparts omdat ik twee kentekens had ingegeven wat ook de bedoeling was. Helaas nu de verkeerde ontvangen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Super en snel

Prima site

Duidelijke communicatie over levering en tijden

Ondanks dat het artikel niet op voorraad bleek te zijn werd ik goed op de hoogte gehouden over de levertijd

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Perfect!

Het zoeken naar de juiste spullen voor je auto wordt hier wel heel makelijk gemaakt, Je kenteken invoeren en het bijpassende product in je mandje. Binnen no time thuis afgeleverd.TOP!

Snelle levering en goed verpakt

Snelle verzending!

Goodish

Prima snelle service.

Fijne website, mooie prijzen, snel verzonden meer heb ik niet nodig (Draagarmset). Klantenservice reageert snel en deskundig.

Mijn ervaring is dat jullie de retour goed hebben geregeld

Goed, goedkoop en snel

Super, zeer ruim assortiment, snel verzonden

Supersnelle bezorging

Voldoet aan alles.

spullen snel en goed ontvangen

Pakket goed ontvangen

Vaker gekocht snelle levering via kenteken zoeken direct de goede materialen.

Ik heb niets ontvangen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Goed geholpen

Alles goed verlopen. Telefonisch goed geholpen

Fijne ervaring

Echt heel slecht..

Na weken van heen en weer mailen en invullen van een garantie formulier, wat al geen pretje is bij WP.. verzinnen ze dit!!! Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Heeft u ook een meting van de krukassensor waarin wij kunnen zien dat de sensor defect is? Graag ontvangen wij hier een foto van. Pascal, Ik ben helemaal klaar met deze onzin! jullie stellen steeds nieuwe eisen om onder de garantie uit te komen. Natuurlijk heb ik geen uitdraai of een meting! ik heb een defecte sensor die ik terug wil sturen zodat ik gewoon netjes mijn geld terug krijg. (meet hem dan zelf door) Ik ben al onnodig op kosten gejaagd door jullie DEFECTE SENSOR , mijn auto moest hiervoor naar de garage ! Wanneer kan ik de sensor terug sturen en mijn geld terug verwachten? Martin

Snel en goed geleverd

Heldere site

Ik vind het fantastisch dat je het nummer bord van jouw auto invoerde zodat je altijd de onderdelen kunt vinden die voor jouw auto bestemd zijn. En de levering is tot nu toe altijd op tijd binnen gekomen.

Service !

Foute bestselling gecorigeerd door Winparts , Top. !

Door mij verkeerde artikel besteld, door winparts gecorrigeerd. Prima meegedacht.

Producten besteld

Top service, bestel hier regelmatig. Komt wel is voor dat er transport schade plaatsvindt. Op Een product dat word netjes en soepel geregeld. Ga zo door

Pro actief, snel en deskundig.

Bestelling bleek niet te kloppen. Winparts reageerde actief naar mij toe zodat de zending toch nog dezelfde dag kon worden verzonden.

Kwaliteit van begin tot eind

Alles is top. Vanaf bestellen op website tot de levering van de ruitenwissers. Supersnel en perfecte info over voortgang. En kwaliteitsproduct.

3x scheepsrecht

Na 2x niet te hebben gekregen wat ik had besteld, is het uiteindelijk goed gekomen. Blij met de bestelde artikelen.

Teleurgesteld!

Via website per telefoon en over gebeld toch een ander merk gekregen van mijn bestelling Merk Bochs gevraagd onbekend merk gestuurd Gr Marcel Vreeswijk

5 Banksstraat

Ede 6718 XP