Filtre

Kwaliteit van begin tot eind

Alles is top. Vanaf bestellen op website tot de levering van de ruitenwissers. Supersnel en perfecte info over voortgang. En kwaliteitsproduct.

3x scheepsrecht

Na 2x niet te hebben gekregen wat ik had besteld, is het uiteindelijk goed gekomen. Blij met de bestelde artikelen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Teleurgesteld!

Via website per telefoon en over gebeld toch een ander merk gekregen van mijn bestelling Merk Bochs gevraagd onbekend merk gestuurd Gr Marcel Vreeswijk

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Alles netjes en snel geleverd,top

Snelle levering van de juiste producten

Goed ga zo door

Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering. Consistent ik krijg wat ik bestel.

Zeer snelle levering. Consistent ik krijg wat ik bestel. Ruime voorraad met een goed prijskaartje.

Onderdelen zeer goed te vinden.

Website is makkelijk en overzichtelijk.

Mooi product en een snelle levering.

Snel geleverd, helaas zelf het verkeerde besteld.

Alles is overzichtig gesorteerd

Altijd de juiste onderdelen

Duurt te lang

Is niet zo snel als ik gehoopt had

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5, 6

Betrouwbaar leverancier

Ook als je verkeerde onderdelen heb besteld kan je het terugsturen en doet winparts niet moeilijk. Zo klantvriendelijk!

Zeer positief

Maken waar wat men aanbied

gewoon goed

snel geleverd top

top producten

snelle verzending en duidelijk producten zoeken op kenteken

top

nogmaals top.

Snelle levering, goede service

Het artikel werd snel geleverd. Toen het bij de levering kapot bleek te zijn, werd ook het retourneren en opnieuw toezenden snel afgehandeld. Klasse!

op tijd geleverd

keurige levering

Topkwaliteit en goede service

Mijn vragen over de koplampen van een Toyota Aygo werden snel en vakkundig beantwoord. Product voldeed volledig aan de verwachtingen, pasvorm was prima. Goede prijs - kwaliteit verhouding!

Er komt niks binnen.

Buitenspiegel besteld rechts fiat 500c 687470 via de site. Track 3STIWJ419540331 NOG NIET BINNEN staat er te lezen. Ben ik belazerd? Tel nr 0503022808 werkt niet.

Snelle levering , altijd fijn

Juiste product binnen gekregen . Goede site

Snel verzonden

Veel keuze en redelijke prijzen.

fiasco

Remschijven en remblokken besteld, een dag later dan aangekondigd remblokken ontvangen, alsook 1 remschijf, in een eerder geopende en weer dicht geplakte verpakking. Bij de dienst na verkoop hebben ze geconstateerd dat de tweede remschijf inderdaad nog niet opgestuurd werd dit ging uiteraard met ongelooflijke spoed gebeuren. Vandaag 5 dagen later, intussen 7 dagen na bestelling is de tweede remschijf nog niet toegekomen bij post.nl... Volgens mij rekken ze tijd om remklauwen te kunnen verkopen ook

Altijd goed

Weinig worden gewoon altijd goed

5 Banksstraat

Ede 6718 XP