Bij lokale automateriaal zaken sneller en soms zelfs goedkoper.
Beste Dennis, Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat de levertijd niet aan uw verwachting heeft voldaan en dat u lokaal een betere ervaring heeft gehad. Hoewel we ons best doen om zo snel en scherp geprijsd mogelijk te leveren, begrijpen we dat de lokale bedrijven soms een snellere oplossing bieden voor directe nood. We nemen uw feedback serieus en zullen dit meenemen om onze processen te verbeteren. We hopen u in de toekomst te laten zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Zoë
Er was een ruime keuze aan versies van het product, en werd nog zeer snel geleverd ook.
Goede. afwikkeling
Producten besteld,snel geleverd. Prima bedrijf.
Goede service ,bij vragen zijn ze altijd bereikbaar. Zelfs als je iets besteld en er onstaat twijfel.of het past of de juiste is bellen of.mailen ze.je. Bij retourzending nooir geen.probleem en je geld staat zeer snel.weer op je rekening
Ik had onderdelen besteld voor mijn auto maar er deed zich plotseling een verandering voor (auto werd verkocht) en besloot ik de nieuwe onderdelen niet meer te vervangen. Deze werden retour verzonden en de aflevering van de retour zending werd zeer correct en direct afgewerkt. Ik moet zeggen Top.
snelle levering prijs kwalitiet verhouding prima prijzen stukken lager dan concurrentie
Alles naar wens,oke.
Goede na controle En snelle levering
Grote partij onderdelen besteld op kenteken. Alles past perfect en de prijzen zijn goed.
Via de website is het zeer eenvoudig om het juiste onderdeel voor je wagen te vinden. De levering is snel en het onderdeel past perfect. De prijs van het onderdeel is bovendien een stuk lager dan het origineel. Wat kan men nog meer wensen?
Bedankt voor je werk. Alles verliep snel, duidelijk en overzichtelijk.
Producten zeer snel geleverd. Prima
Ales loopt eenvoudig en snel.
Zelfs toen de bestelling verstuurd was en in behandeling nog onderdelen aan kunnen passen toe kunnen voegen.
Op basis van mijn chassisnummer werd een andere ruitenwisser geleverd. Blijkbaar zijn er meerdere opties. Dit was voor mij niet duidelijk.
Beste Marc, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat er ondanks het chassisnummer toch een ruitenwisser geleverd is, die niet op de auto past. Bij sommige automodellen worden er tijdens het productiejaar verschillende systemen gebruikt, waardoor er zelfs op chassisnummer meerdere opties kunnen verschijnen. Mocht u de ruitenwisser nog willen omruilen voor de juiste variant, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag om alsnog de passende set op uw auto te krijgen. Met vriendelijke groet, Zoë
Ik ben zeer tevreden over de levering van onderdelen door Winparts.
Ik wou graag een onderdeel retourneren en dat ging heel gemakkelijk.
Prima kwalitijt
Winparts meriteerd 5 sterren voor het algemeen contact maar Transmission niks waard , alle zendingen via post nl altijd goed ontvangen , in deze geval heel slecht ervaring.
Beste Christian, Hartelijk dank voor de 5 sterren voor ons team en het prettige contact! Dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd vinden we het erg vervelend om te horen dat de bezorging via Transmission niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Omdat sommige artikelen (zoals accu’s of grotere onderdelen) helaas niet via de reguliere pakketpost van PostNL verzonden kunnen worden, zijn we hiervoor aangewezen op gespecialiseerde vervoerders. We nemen je feedback serieus en zullen dit bespreken met de betreffende afdeling. We hopen uiteraard dat je volgende bestelling wel volgens afspraak geleverd zal worden. Met vriendelijke groet, Thirsa
Goede service , goede pasgarantie.goede prijzen .
Snelle levering Service is goed
Bestellen en retourneren is prima geregeld!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP