good
Duidelijke informatie, goed te vinden en snelle levering
Als goederen niet passen wordt er een alternatief aan geboden.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met de bestelde onderdelen en hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Naomi
Zie commentaar
Snelle en correcte levering en bovendien geen verzendingskosten! Graskant afboording gekocht maar moet nog geplaatst worden.
Ik kreeg een melding van DHL, en een melding van Bpost. Daarna enkele dagen stilte.... Tot Bpost uiteindelijk melding gaf dat het pakje beschikbaar was.
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen, excuses voor de verwarring. Ik heb even meegekeken en zie dat het vannuit de leverancier met DHL is verzonden. Inmiddels is het ook al bezorgd. Ik ga ervanuit uit dat het nu is opgelost. We wens u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Naomi
Goede duidelijke beschrijvingen online. Nette en snelle opgevolgde vraag omdat ik type auto vergeten was in te voeren. Vervolgens snel verstuurd. Zeer tevreden en site stevig in persoonlijke favorieten gezet.
Snel geleverd, meerdere leveranciers keuze en toch scherp geprijsd.
Goedemiddag, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen en fijn om te lezen dat u een goede ervaring met onze webshop heeft. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Naomi
Juiste product bij het kenteken.
overzichtelijk
Artikelen zijn van hoge kwaliteit en heel snel geleverd
Over het algemeen snel geleverd en goed verpakt
Alles snel en simpel besteld en mega snel geleverd en dat voor een scherpe prijs
Goedemiddag, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen en fijn om te lezen dat u een goede ervaring met onze webshop hebt gehad. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Naomi
Ben nu al weken bezig om een onderdeel retour te doen voor garantie . Heb vorige week nog wat besteld maar dat was de laatste keer
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u aan het wachten bent op reactie van de garantie afdeling. Excuses voor het ongemak. Ik heb dit even bekeken en heb gevraagd aan mijn collega van de garantie afdeling of zij dit zo snel mogelijk kunnen oppakken. Helaas is het momenteel erg druk vanwege de vakantie periode. Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Ik ben zeer tevreden over het toegestuurde artikel en ben blij dat Winparts dit in het pakket heeft. Want ik kreeg het contactslot niet meer omgedraaid met de oude cilinder.
Gemakkelijk te bestellen met prima filters op de website
super product super bedrijf een echte aanrader
Beste, Ik wil jullie sterk aanbevelen jullie kurier dienst te wisselen, want jullie sturen me deze anquete en ik heb mijn product nig nuey gekregen. Belofen als ik voor 21uur bestel, morgen thuis, vandaag de 8ste dag dat ik aan wachten ben. Een katastrophe dit alles.
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u uw order nog niet ontvangen heeft. Helaas kan ik aan de hand van deze gegevens uw order niet vinden. Mocht dit nog niet opgelost zijn, zou u dan contact kunnen opnemen met ons via dit e-mailadres: [email protected]. Met het bijbehorende order nummer. Dan gaan we met u meekijken! Met vriendelijke groeten, Naomi
Site is overzichtelijk Onderdelen opzoeken via VIN werkt goed Prijzen zijn goed
Ze namen de tijd om mij te bellen dat het gekochte product niet voor mij auto was. En adviceerde mij een ander peoduct dat wel voor mij auto was. Hierna had ik nog een vraag en die beantwoorde zij zonder moeilijk te doen!!
Alles is gegaan als verwacht.
alles perfect verlopen. Top.
Nette prijzen en snelle levering. Ruim assortiment en ruime voorraad.
Ik ben zeer tevreden met het bereikbaarheid en service van de winparts
Snel en juiste onderdelen geleverd
5 Banksstraat
Ede 6718 XP