Mijn ervaring is Lastige garantieafhandeling van sslechte inderdelen
Lastige garantieafhandelingen (2x) winparts ervaring is gemengd: Makkelijke site, soms iets langere levertijden(4+dagen). Tesla rijders opgelet met draagarmen (vooral Model X) niet originele delen gaan niet zo lang mee. Originele draagarmen kinnen ongeveer 200000 km mee, niet origineel hebben we een aantal van gehad na 20000 km kogels versleten, draagarm rubbers gescheurd. Niet handig vooral als je naast arbeid oom uitlijnen overnieuw moet dien. Garantie afhandeling(L) is zeer moeizaam reactie tijden wekenlang formulier invullen, heel info wordt gevraagd en uiteindelijk een tegemoetkoming van €22 toegewezen gekregen. Nogmaals, vooral dragarmen van Tesla X merk Delphi kan goed zijn, Febi (stabilisatoren) Moog driepunten draagarmen waar schokdemper aan voorzijde wordt gemonteerd EEN REGELRECHTE RAMP. Levensgevaarlijke slijtage na een paar maanden rijden en zeer matige afwikkeling van garantie (ook is al twee jaar garantie toegezegd) Autodoc hebben wij veel betere ervaringen mee. Op de foto is een zo goed als nieuwe draagarm te zien(hij glimt zelfs nog) waar we als vergoeding €22 van Winparts hebben gekregen. Werkelijke schade is diagnose, aanschaf nieuw onderdeel, arbeid van demonteren en opnieuw monteren goede draagarm en opnieuw uitlijnen (uitlijnen alleen is €180)ivm stelbouten zoals ook op de foto te zien. Autodoc verdient mijn voorkeur