Snelle levering via post nl erg tevreden alleen de levering via gls is na mijn idee te lang verder tevreden prijs is goed levering retour dikke tien dus
Telefonisch contact gehad i.v.m. retourzending aan Winparts, betrof transportschade. Aangegeven dat pakket nooit bij mij thuis was geweest maar op initiatief van PostNL is gegaan. Serviceafdeling gaf aan dat compleet bedrag incl. verzendkosten gecrediteerd zou worden. Dit is ook gebeurd. Ondertussen had ik nieuwe bestelling gedaan van hetzelfde product. Deze werd netjes dag erna geleverd.
Slecht, halsoverkop toch in de buurt de juiste lampjes gekocht. Telefonisch contact lijkt onmogelijk met Winparts, althans, is mij niet gelukt. Retouren moet je nogmaals transport betalen. Slechte service
Goedemiddag Bart, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u ons telefonisch niet te pakken heeft kunnen krijgen! Onze excuses hiervoor. Momenteel is het erg druk, waardoor de reactietijd op de telefonie langer kan zijn dan gebruikelijk. Omdat wij de toepasbaarheid van autolampjes niet kunnen controleren op basis van uw voertuiggegevens, vallen autolampjes buiten de retourregeling voor pasgarantie. De retourkosten zullen in dit geval inderdaad voor uw eigen rekening zijn. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. Met vriendelijke groet, Thirsa
Van alle problemen van autodoc komende ben ik zeer tevreden. Je kan ze altijd bellen en spreken altijd nederlands. En retouren worden zeer snel verwerkt.
Osram bleu light besteld, goed en snel geleverd dit alles tegen een zeer scherpe prijs
Artikel was in de aanbieding, dus leuk geprijsd. De levering was gelukkig snel en hoefde er niet lang op te wachten.
En pastte prima
Top snel geleverd.
Altijd volgende week dag thuis
Zoals altijd snel geleverd zoals afgesproken. Erg fijne manier van online kopen . Erg vertrouwd en een aanrader voor anderen.
Mijn onderdeel dat ik op kenteken heb uitgezocht is te krap, mijn raam gaat niet meer dicht of gaat mee en nu staat het raam een beetje open nadat hij 40 x omhoog en omlaag is gegaan
Beste mevrouw Molenaar, Hartelijk dank voor uw feedback. Heel vervelend dat het bij ons bestelde product dit effect heeft op de ramen. Ik heb uw order gevonden en neem even in een persoonlijke e-mail contact op om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Keurig en supersnelle leveringen
Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit
Ruime keuze , goed materiaal en snelle afwikkeling !
Zoals altijd snel geleverd en ziet er prima uit.
Het bestelde product zat goed ingepakt.
Snelle levering,ben weer blij met mijn nieuwe ruitenwissers
Ondanks verkeerde product die ik had ontvangen, goede service en snelle levering
Goed behandeld
Ga niemand verplichten bij een beoordeling.Dat stoot af.
Ik was op zoek naar oranje zijreflectoren, zelfklevend met zwarte rand. Ik kreeg heel vlot zijreflectoren, maar helaas niet zoals op de foto's, geen zwarte rand. Dus maar in de kliko en elders besteld.
Goedemorgen! Bedankt voor uw review. Heel vervelend dat de reflectoren er niet uitzagen zoals op de website was aangegeven. In deze gevallen raden we sterk aan de producten retour te melden via ons retourportaal. Mijn collega's van de retourafdeling kunnen u dan helpen met een betere oplossing dan de kliko :-) Ik stuur u nog even een persoonlijke e-mail. We hopen u hierin nog een beetje tegemoet te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Anita
Niks negatiefs te melden
Winparts is prima. Alleen de vervoerder verziekt alles voor beide partijen. Daarom het product bij een ander gekocht.
Prima website, snel geleverd, past goed en werkt uitstekend. Montage was door handleiding prima te doen.
artikel was snel binnen en netjes verzonden
5 Banksstraat
Ede 6718 XP