Producten goed en optijd geleverd Had o.a 4 liter olie besteld en zag op de site dat 5 liter olie dezelfde prijs had , contact gezocht met winparts en die hebben gezorgd dat die 1 liter olie extra bezorgd zou worden , wat een service
Vlotte afhandeling van het product dat ik besteld had en snelle levering.
Snelle bezorgjng ook na ruilen van bestelling
Makkelijk te bestellen, en een vlotte levering.
Goede web site, omvangrijk programma auto-onderdelen met veel keus, goede betalingsmogelijkheden en snel geleverd in goede verpakking
Goed materiaal en zeer snelle levering.
Zo als gezegd....Mooie prijs en snel geleverd .. dus waarom niet. Want je kunt je € maar 1 keer uitgeven
Snelle levering en prima service.
Altijd een goede service
Had perongeluk verkeerde besteld. Direct een reactie of het wel klopte. Daarna aangepast naar de juiste artikelen.
Perfect verlopen en alles top verpakt en zonder schade aangekomen b
Snel geleverd.
Product terugsturen zit er niet in, zelfs niet met foto's van het product, waarop duidelijk te zien is dat het een product is die Winparts verkoopt. Geven doodleuk aan dat ze dit product niet mogen verkopen en dus niet de garantie in behandeling nemen. Als Winparts dit oplost, lees; geld terug geven van het defecte product, dan pas ik mijn score aan.
Beste Jonathan, Hartelijk dank voor je review. We vinden het spijtig te lezen dat je het garantieproces niet als soepel ervaart. Ik heb je berichten erbij gepakt en gezien dat onze garantieafdeling nog met deze zaak bezig is. Er wordt dus nog aan gewerkt. Soms is het inderdaad zo dat het wat tijd kost en er meer informatie nodig is. We vertrouwen erop dat we gezamenlijk met jou als klant uiteindelijk tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Anita
Heb regelmatig wat besteld, en het wordt netjes op tijd geleverd. Hopelijk komen er nog wel meer producten die dan besteld kunnen. Nu staat er nog vaak 0 producten.
Klantenservice heel slecht te bereiken. Na eindelijk contact te hebben gekregen wordt er niets mee gedaan. Leveringen duren lang. Volgende dag levering heb ik nog niet mee mogen maken.
Beste Paul, Bedankt voor je review. Onze excuses dat we niet sneller hebben kunnen reageren wegens de drukte. Ik zie dat mijn collega's inmiddels werken aan een oplossing voor het probleem met de laatste order. Wat betreft onze levertijden: het grootste deel van onze hardlopende producten ligt in ons magazijn. Die artikelen zijn de volgende dag in huis. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Dit wordt ook aangegeven bij het product, doordat er een afwijkende levertijd staat. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. We hopen het hiermee te hebben verduidelijkt! Met vriendelijke groet, Anita
Koop met enige regelmaat autospullen bij Winparts. Laatst was er bij Winparts twijfel ik het juiste had besteld en kreeg van hun klantenservice een mailtje met de vraag of het bestelde onderdeel echt het juiste was. Ze stuurden het niet klakkeloos op! Dat noem ik nou pro-actief.
Besteld en artikel binnen notime ontvangen, toppie!
Netjes, oplosbaar voor problemen. Topper.
Goed aangekomen bij het postpunt
Winparts levert als online shop voor car parts als één van de snelste. Nagenoeg altijd de correcte onderdelen, en bij een verkeerd onderdeel is retourneren relatief gemakkelijk.
Onderdelen en prijs is goed maar de levering vind ik veel te lang duren 3 a 4 dagen voordat je het heb bij de meeste webwinkels vandaag besteld morgen in huis kan zeker beter en sneller bij jullie
Goede prijzen en snelle levering
Medere keren gebeld totaal 4 keer 30 min in de wacht maar er wordt niet opgenomen. Daarna gemaild ook geen gereageerd. Via whatsapp na een dag kreeg ik te lezen kan ik nu uw probleem oplossen ik zei ja daarna niets meer gehoord. Voor mij nooit meer bestellen bij dit bedrijf.
Beste René, Hartelijk dank voor de review en onze excuses dat we wegens de drukte niet op je vraag hebben kunnen reageren. Ik heb je berichten kunnen vinden en zal er per e-mail op reageren om tot de beste oplossing te komen. We hebben er vertrouwen in dat we tot een goed afhandeling zullen komen. Met vriendelijke groet, Anita
5 Banksstraat
Ede 6718 XP