Vaker besteld bij Winparts, altijd lekker vlot geleverd en onderdelen hebben een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Bestelling, allemaal prima. Het gepruts is ontstaan bij vervoerder cycloon. tot 2x toe niet bezorgd binnen de toegezegde bezorgtijd. Twee keer een bericht dat ze voor een gesloten deur stonden terwijl ik er wel was. Avondbezorging niet mogelijk vanwege zakelijk adres en dan de 3e poging doen op zaterdag.... kortom kansloos. Nou gaan ze het een week te laat nog maar eens op een werkdag proberen.
Veel keuze, duidelijke site, snelle verzending.
Al de jaren dat ik winparts nodig heb zijn alle artikelen top nog nooit iets slechts gehad altijd okay dus zeer fijn.
Bestelling was de volgende dag bezorgd. Geen opmerkingen over. Behalve hoe de onderdelen verpakt waren. Alles in één grote doos verpakt. Alle onderdelen lagen er los in. Zelfs de drukgroep uit de originele verpakking geraakt. Ook de bougies. Luchtfilter was door de drukgroep plat gedrukt. Geen vulling erbij gedaan zodat alles er los in zat!
Beste meneer Kuijpers, Bedankt voor uw review. Heel vervelend om te lezen dat uw zending in deze staat is aangekomen. Dit is uiteraard niet hoe wij het graag zien! In het algemeen kunnen we u bij de klantenservice helpen met dergelijke problemen. Ik heb uw gegevens kunnen vinden in uw systeem en zal per e-mail contact met u opnemen om te kijken wat we hierin nog voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Mijn ervaring is heel goed met Winparts. NL
Ruitenwisserbladen via kenteken gemakkelijk te bestellen. Prima bladen die gewoon passen en zonder vaak talloze opzetstukken. Heel snel geleverd via PostNL.
Omruilen ging wel goed, slechte communicatie Spiegel is niet helemaal glad, vertekend iets
Ik bestelde via het kenteken een raammechanisme, dus het zou moeten passen. Dat was helaas niet zo, dus dubbele kosten voor montage en demontage, opnieuw bestellen en je bent je auto nog een dag langer kwijt. Die kosten worden niet vergoed door Winparts, het enige voordeel is dat je gratis kunt retourneren of omruilen.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Vervelend dat het artikel niet paste ondanks de pasgarantie. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is altijd om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken en bij twijfel contact op te nemen met de klantenservice. Inderdaad hebt u de mogelijkheid om een artikel kosteloos om te ruilen als het niet past ondanks de pasgarantie. Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Anita
Ruim op tijd de levering gekregen in goede verpakking dubbele doos.
Bestelling wordt zoals beloofd de volgende dag geleverd. Kwaliteit is goed.
Snelle levering met een reactie dat de levering op dag van bestellen niet gereed was (had om 19:30 besteld) gemeld en dat dit dus een dag later kwam
Beste onderdelenwinkel online
Snelle geleverd
Levertijden van 4 a 5 werkdagen zijn echt veel te lang bij voorraad artikelen , de levertijd die op de site word aangegeven is nog nooit waargemaakt helaas ! Punt van verbetering Team Winparts !!
Motorolie was niet goed en ik zal andere olie gaan kopen.
Goede service snelle verzending.
Goed en op tijd geleverd
Verschillende keren lever problemen, terwijl het wel op voorraad zou zijn.
Gewoon een top online shop.
Tot op heden goede ervaringen. Mogelijkheid to het afhalen is mogelijk, vlotte levering. Vooral een breed assortiment met ook onderdelen voor bijvoorbeeld de oudere uit. Kortom uitstekend.
Het brandstoffilter was beschadigd en heb ik weg kunnen gooien
Prima zoals altijd
En vlot geleverd