Correct en vlot.
Makkelijk onderdelen van mijn type auto terug vinden en ook alternatief vinden
Gebeurt zoals wordt beloofd, prima.
Als iets niet past kan het eenvoudig retour, en krijg je een ander onderdeel opgestuurd. Super service
Goede communicatie,snelle levering
Winparts werkt Goed en makkelijk
Goed product, product lijkt ook op het product van de foto. Goede prijs kwaliteit verhouding.. Ga der zeker.nof is bestellen
Snelle en simpele manier van producten bestellen.
Ben goed geholpen
Supersnelle levering, kan niet beter. Prima Prijs.
bestel product die in voorraad is en krijg daarna een mail van product niet leverbaar en weten niet van hoe of wat zelf mail gestuurd en geapt met ze en gaven aan kan 1maand duren 2of half jaar dat is niet bekend maar als ik de andere bestelde producten wil moet ik wel extra 6,95 betalen verzend kosten
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het is natuurlijk erg vervelend om te horen dat uw product na bestellen niet meer voorraadig is gebleken. Helaas is het hierbij gegaan om een product welke niet op voorraad is geweest in ons eigen magazijn. Het is helaas niet meer op voorraad en kan daarom ook niet geleverd worden. Ik zie dat u aangeeft dat u €6,95 kon bijbetalen voor de onderdelen, wellicht bedoeld u hiermee de €3,95 welke wij vragen voor een deelzending? Dit geldt namelijk voor bestellingen onder de 100 euro. Natuurlijk hebt u hier niks aan wanneer het overige onderdeel waar u op wacht niet leverbaar is. Ik heb u daarom per e-mail gecontacteerd zodat het probleem zo snel mogelijk kan worden opgelost. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging, dit is natuurlijk niet hoe wij u graag helpen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Goed produkt
Ze doen wat ze beloven..
Prettig
zeer behulpzaam
Goede producten, snelle levertijd. Veel keuze voor ieder budget wel een product
Mijn volgende bestelling gaat weer via winparts. Omdat ze in Nederland gevestigd zijn en snel kunnen leveren als het nodig is.
Ik had een accu besteld die ik uiteindelijk toch niet nodig had. Retour melden en terugsturen ging heel vlotjes en ik kreeg het hele bedrag retour.
Ik had een nieuwe matten set besteld. Ik kreeg een andere set als besteld. De geleverde mat had ook een verstevigde hak in de mat. Inmiddels is deze al in de vuilnis beland want deze liet na een week al helemaal los
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te vernemen dat uw product niet naar wens is geweest. Het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat u een ander product van ons ontvangt dan u heeft besteld. Ik zie aan de hand van deze bestelling geen contact met onze klantenservice terug. Het is natuurlijk vervelend wanneer u het verkeerde product geleverd krijgt en het geleverde product ook nog eens snel kapot gaat. Wellicht heeft u hier nog foto's van gemaakt welke u naar ons toe kan sturen? Wij kijken dan uiteraard graag mee naar de oorzaak en een passende oplossing. Zou ik dan contact met ons op willen nemen via [email protected] en "review" vermelden in het onderwerp van de e-mail? Wij helpen u graag verder. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Iets besteld wat op vooraad was. En vervolgens wordt je elke 3 dagen een mail gestuurd dat mijn bestelling 3 dagen later verwacht wordt.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het door u bestelde product is inderdaad meermaals vertraagd geraakt vanuit onze toeleverancier, onze excuses voor het ongemak. Waardoor deze vertraging is veroorzaakt kunnen wij helaas niet inzien. Natuurlijk is dit heel vervelend wanneer u op een product wacht. Indien u in het vervolg verder nog vragen over de levertijd of voorraad heeft, vernemen wij het graag. Wij helpen u dan graag verder. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Ik ontving het product binnen een week. Helaas paste het product niet waarop ik de week daarop al een nieuw product in huis had. Hele snelle en goede service. Daarnaast denken ze goed met de klant mee.
Adverteren met leveren binnen een dag en vervolgens kun je blijven wachten. Mail na mail met dezelfde standaard antwoorden en niet eens excuses aleen maar smoesjes en de schuld bij een ander leggen terwijl hun later aanbieden bij dpd. Speciaal bij hun banden besteld omdat ze een dag later binnen zouden zijn volgens hun, zelfs 40 euro duurder dan Bandenconcurent.nl Nooit meer!!!
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Zo te zien is de bestelling, welke is geplaatst op 12 juni, aan de vervoerder overgedragen op 13 juni. Zo te zien is het bij de vervoerder langer onderweg geweest en op 16 juni geleverd. Het is jammer om te horen dat dit vertraging en ongemak heeft gezorgd, onze excuses hiervoor. Indien u in het vervolg nog vragen heeft over de levertijd of voorraad van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Had dakdragers besteld Verpakking was open (door DHL gebeurt) en miste een onderdeel contact opgenomen met Winparts Dit missende deel werd gelijk opgestuurd Bij het bevestigen vd dragers vond ik ze niet zo mooi passen Er werd niet moeilijk gedaan maar er werd gelijk een retourverzendbon gestuurd(gratis) en 3 dagen later stond het gehele bedrag incl de gemaakte verzendkosten op mijn rekening
5 Banksstraat
Ede 6718 XP