Snelle levering, ondanks dat ik met kentekencheck heb gezocht toch nog de verkeerde onderdelen ontvangen/besteld. Ik heb twee onderdelen besteld met 4 dgn verschil onderling (wiellagers). Dit omdat mij niet duidelijk was dat ik er twee moest hebben. Toen beiden geleverd waren en ik na een week terecht kon bij monteur bleken beiden niet te passen. Dus heb ik contact opgenomen met klantenservice om te retourneren. Nu mocht ik alleen het laatste onderdeel retourneren omdat andere onderdeel net buiten de twee weken viel. Ze zeggen 30 dgn omruilen MAAR retourneren is maar 14 dgn?! En dus kon ik het eerste onderdeel niet terug sturen (ondanks dat dit maar 4 dagen scheelde). Grappig genoeg krijg ik nu wel nog 2 weken de tijd om het tweede onderdeel terug te sturen.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Wat vervelend dat het bestelde product niet blijkt te passen. Van sommige auto’s zijn er in hetzelfde bouwjaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor kan het helaas wel eens voorkomen dat een product toch niet past, ondanks de pasgarantie. Het klopt inderdaad dat wij een retourtermijn hanteren van 14 dagen en een omruiltermijn van 30 dagen na ontvangst van het product. Op 7 juli j.l hebt u contact met ons opgenomen om de onderdelen te retourneren. Een van de bestellingen die u hebt ontvangen op 4 juli was hierom op tijd en kon worden geretourneerd. De andere bestelling is al op 16 juni ontvangen. Hierom hebben wij deze niet meer retour kunnen aannemen. Onze medewerkers dienen zich te houden aan veel procedures en richtlijnen, uw case is hierin ongelukkig uitgevallen waardoor we niet de gewenste service hebben kunnen bieden. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Ik bestel een rubber wat door de brievenbus past. En moet alsnog €6,99 verzendkosten betalen voor een product wat €4,95 kost. Verder is het een goede webshop.
Verkeerde ruitenwissers besteld. Met goede online service snel geholpen. Retour sturen ging prima en binnen een dag m'n juiste ruitenwissers binnen
snel geleverd goede prijs kwaliteit en redelijk in retouneren en garantie beleid gr post allround mechanic
2 ruitenwisserbladen besteld. Ten eerste makkelijk op te zoeken op merk en type auto en daarnaast ook goede video om te helpen bij zelfmontage. Levering was de volgende dag. Top!
Mijn ervaring is zeer slecht, ik raad bestellen hier sterk af. Onderdeel besteld en vervolgens anderhalve week verder en niets ontvangen en wel zeuren om een review, bij deze dan. Bij DHL staat pakket al al die tijd in de planning te hangen. Als ik winparts mail of vraag stel in mijn bestelling krijg ik geen reactie maar wordt de vraag binnen een minuut al op afgehandeld gezet. Op de mail reageert men totaal niet. Via chat contact gehad maar de medewerker probeerde het gesprek af te wimpelen, er word na doorzeuren pas belooft ernaar te kijken maar vervolgens hoor je niets meer en doet men niets. Krijg nu totaal geen contact meer. Niemand beschikbaar... Het lijkt wel oplichting te zijn... :-(
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Helaas is het op dit moment erg druk bij ons, waardoor onze reactietermijn langer is dan u wellicht van ons gewend bent. Mijn collega heeft aan de hand van het chatgesprek een onderzoek opgestart bij de vervoerder. Helaas dienen wij hiervoor een reactie af te wachten doordat wij hier verdere stappen in kunnen ondernemen. DHL geeft aan dat zij verwachten dat het pakket voor woensdag een status update krijgt. Wij zullen tevens verder nog per e-mail contact met u opnemen betreft het bericht van de vervoerder en de vervolgstappen. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Kimberly
Altijd alles netjes en snel geleverd. Pasklare producten
Ruitenwissers van Bosch geleverd. Snel, goed verpakt en voor een prima prijs. Ik ben tevreden, graag tot een volgende keer.
Super snel binnen en perfecte automat
Snelle leveringen 8
Goed materiaal perfect kwaliteit
Makkelijk te bestellen en vlot geleverd. Helaas was de verpakking beschadigd,maar dat kwam niet door Winparts.
Snelle verzending, goede onderdeel, en goede prijs
Groot aanbod auto-onderdelen tegen lage prijs, goede service en snel geleverd.
18 jaar oude wagen onderdeel op voorraad.
Omruilen van artikelen bijzonder snel afgewikkeld en naar volle tevredenheid.
De juiste en goede onderdelen geleverd voor een juiste prijs en de keuze om te bestellen groot genoeg voor een ieder wat wils !!!
Product precies goed paste meteen
Zeer snelle en correcte levering van wieldoppen
Duidelijker aangeven dat er verzendkosten bij komen ingeval van retourneren. Het product dat ik heb besteld wijkt af van de foto in uw winkel. Het product heb ik in het geheel niet gebruikt en zit in de originele verpakking. Toch verzendkosten bij retourneren vind ik niet passen.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Helaas zie ik dat uw retour nog ter beoordeling staat en dat er nog geen contact is opgenomen met onze klantenservice. Ik heb uw probleem daarom ook aangegeven bij mijn collega's van de betreffende afdeling welke ook uw retour zullen beoordelen. U ontvangt van ons meer informatie over uw retour per e-mail wanneer deze is goedgekeurd. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
5 Banksstraat
Ede 6718 XP