Makkelijk te vinden wat je ook zoekt
Super snelle bezorging, netjes verpakt.
Moeilijk telefonisch bereikbaar Jammer dat een bijgeleverde artikel wel porto moet betalen De fietsen drager die we hebben besteld Daar klopte de stekker niet van Deze was verkeerd in elkaar gezet Gelukkig is mijn man technisch en wist het euvel te verhelpen Het binnenwerk was verdraaid en paste niet in stopcontact
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Het is natuurlijk vervelend om te horen dat uw onderdeel beschadigd geleverd is. Helaas kan ik geen extra portokosten inzien voor deze bestelling, ik kan daarom ook niet aangeven waar deze wegkomen. Wat betreft het beschadigde artikel, dat is natuurlijk heel vervelend, onze excuses hiervoor. In het vervolg kunt u hiervoor per chat of whatsapp gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u dan uiteraard graag verder naar een passende oplossing. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Iedere ervaring met Winparts is tot nu toe gewoon goed
Veel verschillende onderdelen om iit te kiezen, ontving de producten zeer snel.
Goede hulp en uitleg en behulpzaam
Jammer dat niet alles past als je iets op kenteken besteld heb en het retour sturen is helemaal waardeloos voor de rest top site
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Wat vervelend dat het bestelde product niet blijkt te passen. Van sommige auto’s zijn er in hetzelfde bouwjaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor kan het helaas wel eens voorkomen dat een product toch niet past, ondanks de pasgarantie. Heeft u al even contact opgenomen met onze klantenservice? Wanneer u het kenteken heeft ingevoerd, maar het product blijkt toch niet te passen dan mag u deze natuurlijk kosteloos bij ons omruilen. Onze klantenservice kijkt graag even met u naar een goed alternatief! Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Super goed
Prima/betrouwbaar bedrijf met uitstekende service!! Echt top!!
snelle levering. prima spullen
Kwaliteits onderdelen , en een snelle levering met garantie op de onderdelen !
Adequaat ,snel kan niet beter
Supersnel de bestelde spullen ontvangen zeer tevreden
Snelle en correcte levering. Retour zenden snel en correcte afhandeling.
Voor de tweede maal heb ik in een bestelling van meerdere onderdelen iets besteld dat op de website als "in voorraad" vermeld stond, maar dat niet geleverd kon worden. Daar kom je pas achter als je bestelling niet op de aangegeven datum geleverd wordt en je op de site je bestelling controleert. Je overige onderdelen krijg je dus ook niet en je kunt niet verder met je klus. Pas als je zelf contact opneemt en vraagt om het missende onderdeel te annuleren en de rest zo spoedig mogelijk te leveren krijg je je spullen, maar dan ben je al een week verder. beter zouden aanwezige items direct opgestuurd worden, zonder dat je er zelf achteraan moet.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Wij geven in onze winkelwagen in betaalpagina aan wanneer wij verwachten de bestelling te kunnen afleveren. Het kan namelijk voorkomen dat je bijvoorbeeld 3 producten besteld hebt die op voorraad waren en eentje een andere voorraad of levertijd heeft. Dit laatste product zorgt er voor dat wij wachten met het versturen van de hele order totdat dit product binnen is. Mochten wij zien dat de bestelling niet afgeleverd kan worden op de door ons aangegeven levertijd dan nemen wij pro-actief contact met je op om de alternatieven te bespreken. Ook deelzendingen zijn in die gevallen mogelijk. Geef dit dan even aan bij de klantenservice, dan regelen we dat. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Bezorging is heel goed
Fijn dat via het kenteken het juist artikel wordt geleverd. Nog nooit problemen mee gehad. Prima!
Nieuwe ruitenwissers besteld van het merk Bosch. De volgende dag al in huis. Goede kwaliteit en de goedkoopste prijs.
Ben 100% tevreden.
everything all right, it was my not first order from Winparts.nl, prices, quality, service, delivery are really high, I trust this shop
Bestel vaker automaterialen bij Winparts. Hebben ruime keuze en leveren snel. Had één luchtfilter te weinig geleverd gekregen, even via de whatsapp contact gehad, wat foto's verstuurt waar men om vroeg en zeer snel daarna een reactie gehad dat het luchtfilter alsnog verstuurd zou worden.
Bedankt voor de snelle afhandeling van het zoek geraakte pakketje door de vervoerder, daarna supersnel opgestuurd super ,tot de volgende bestelling vr groet Ben
5 Banksstraat
Ede 6718 XP