heb de afgelopen jaren diverse aankopen gedaan, het is altijd probleemloos gegaan, dus wat wil ik nog meer.
Snelle levering en de zij-spiegel past perfect
Al mijn soullken op voorraad en snelle levering, Mijn vaste leverancier met goed prijzen.
Goede service goede kwaliteit snelle levering
Ik bestel bijna alle producten die nodig heb van winpart.
Regelmatig spullen besteld bij winparts. Keuze genoeg en diverse prijzen/kwaliteit voorradig. Toen de bezorger een doos niet heeft afgeleverd, is dit zeer goed afgehandeld. Enige punt ter verbetering is dat sommige artikelen op de website als voorradig staan vermeld maar toch niet op voorraad lijken te zijn. Dan duurt het wel langer voor er geleverd wordt. Maar over het algemeen dik tevreden.
Blijkbaar is er gekozen voor een andere bezorgdienst cycloon slechtste bezorgdienst die ik mee gemaakt heb.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring hebt gehad met een van onze vervoerders. Mocht uw bestelling later dan gepland aankomen doen wij ons best om u hiervan op de hoogte te houden. In het geval dat u niet tevreden bent met de levering van bijvoorbeeld Cycloon kunt u uw bestelling ook naar een PostNL punt laten leveren. Dan versturen wij uw pakket met PostNL. In het geval dat u in de toekomst vragen over de levering hebt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
super ervaring
Website is goed opgezet, ruime keuze uit producten, verschillende prijscategorieën aanwezig en producten voldoen. Voor een spoedklus werkt het echter niet handig, soms klopt de voorraad niet en levering laat soms op zich wachten. Heb je geen haast zou ik hier zeker bestellen.
Goed, betrouwbaar, duidelijk en snel
Goede dag, mijn ervaring ? Vroeger ging je voor elk onderdeel, dat je wilde vervangen bij een auto, naar n onderdelen leverancier, want die had bijna alles in de opslag. Maar tegenwoordig... moeten die ook, op kenteken bestellen.. en krijgen het dan de volgende dag. Dan is het net zo makkelijk om het Zelf te bestellen, dan zit er n bedrijf minder tussen, waardoor de prijs lager is, en je hoeft niet 2x naar een winkel te rijden, je krijgt het gewoon voor de deur bezorgd. Scheelt brandstof. Dus dat is win-win. Zeer tevreden. mvg, Edwin
Ruime keus en altijd scherpe prijzen en je weet dat het bijna altijd op de aangegeven datum binnen is,top!
Geweldig. Goede levering tebenneenngoedr prijs.
Ik begrijp niet hoe het komt dat er mensen zijn die enige positieve ervaring hebben meegemaakt. Ik alleszins niet. Ze beloven je een datum van levering die ze meteen al niet nakomen, vervolgens adviseren ze je de bestelling dan maar te annuleren. Vervolgens zegt men te weigeren als de koerier komt, maar dat is makkelijk bij PostNL; ze zetten je pak zonder meer op de stoep aan de deur. Komt er nog bovenop dat je niet thuis bent wegens op vakantie. Als het pak dan toch op eigen initiatief moet teruggezonden wordt, kan er geen retour gemaakt worden omdat de levering uit meerdere stukken bestaat die niet allemaal op voorraad zijn. dan geven ze je toch uiteindelijk een retourbon die je moet gebruiken. Blijkt dat dan een verkeerde bon te zijn: DHL ipv PostNL. Eindelijk is het pak op de terugweg naar Winparts. Men zegt me dan dat ze het tweede deel van de zending dan ook maar annuleren en niet doorsturen. Plots krijg ik een mail met een Track&tracenummer in voor een levering! En nog wel van datzelfde artikel! Als ik dan dat tracht te melden, zegt men dat ze er niets aan kunnen doen (dat werd al meerdere keren gezegd), en vervolgens sluiten ze de chat, want een weerwoord horen ze blijkbaar niet graag! Die hele heisa begint dan weer opnieuw, maar mijn geld heb ik nog steeds niet terug! Als ik dan nog een keer contact opneem via de chat, ben ik precies persona non grata! Absoluut not done, deze manier van handelen. ****** en leugens.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het ontzettend vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. Ik heb de communicatie tussen u en mijn collega terug gelezen en zie helaas geen contact terug waarin mijn collega de communicatie heeft verbroken. Indien u hier de e-mail van heeft vernemen wij het graag zodat wij het kunnen doorzetten. Ik heb tevens uw bericht doorgezet naar mijn collega om dit zo snel mogelijk met u op te lossen. Helaas is deze order erg ongelukkig uitgevallen, onze excuses hiervoor. Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Had voor onze Toyota Aygo een aantal materialen nodig en via WinParts allemaal geleverd. Zeer ruime keuze aan merken en verschillende fabrikanten, gemakkelijk besteld en -tot mijn verbazing- inderdaad binnnen 24 uur geleverd. Wat moet ik zeggen? ...houdt het maar op een perfecte webshop.
Ben weer blij met ze. Juiste en snelle levering
Een uitstekend produckt zal zeker nog meer bestellen bij winparts
Fijne service en goeie communicatie!
Bestel ik een dynamo bij winparts, want ! volgende dag geleverd.. Netjes betalen en verzend opties kiezen, wij kiezen uiteraard Post NL volgende dag geleverd. na betaling krijg je dan een bevestiging van betaling en later dat het klaar ligt voor verzending, ...... Van uit duitsland met GLS ! dat is niet waarom ik het bij winparts bestel, van uit duitsland kan ik overal krijgen en dan een stuk goedkoper. nu wordt het dus maandag ipv zaterdag geleverd op een adres waar op dat moment niemand is dus gaat het op zijjn vroegst dinsdag worden dat ik het bij een afhaal punt kan op halen als dat al lukt... Fijn! bedankt !
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad. De volgende dag geleverd van PostNL die staat weergegeven in het winkelwagentje is de verwachte levertijd van het product. Helaas is dit geen garantie dat het ook met PostNL geleverd wordt. Indien u het pakket met PostNL geleverd wil hebben, kunt u kiezen voor levering aan een PostNL-pakketpunt. Het wordt dan met PostNL geleverd. Sommige producten liggen niet in ons eigen magazijn in Winneweer en worden doormiddel van dropshipment direct naar jou gestuurd van de fabrikant, zoals ook nu het geval is geweest. Mocht u in het vervolg nog vragen hebben over de levering of levertijden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Een webshop die doet wat het moet doen! De juiste spullen opsturen op de afgesproken tijd tegen een aantrekkelijke prijs!
Snel gevonden wat ik nodig had
Prima website goed en overzichtelijk.
Art. klopt met de omschrijving,nette verpakking,de snelheid ,de aflevering. Zekere aan te bevelen. Succes met alles
jfxjxitdictctcici
5 Banksstraat