Ik krijg wat ik nodig heb
Na vele webshops te hebben doorzocht, bleek Winparts de goedkoopste. Bestellen en de volgende dag al in huis, mits op voorraad! Zeer aan te bevelen.
Snelle levering en alles klopte
na mijn bestelling andere dag in huis het kan toch niet beter bedankt
Of je nou jong of oud rijdt, altijd wel een onderdeel te vinden. Ze waren altijd de vlotste in levering, dit is wel verminderd na de laatste overname. Het is jammer dat het langzaamste " de zendtijd" bepaald.
Snelle verzending, wel jammer dat de retour kosten duurder zijn als de verzendkosten bij sommige pakketten........verder top!
Ik bestel steeds vaker via Winparts vanwege de snelle levering en omdat de onderdelen altijd passen. De prijs zou nog iet kunnen zakken, maar die wordt al steeds concurerender.
Goed snel voldoende op de hoogte gehouden
Er mag wel goed gecontroleerd worden of dat geen wat er besteld worden door de klant er dan ook daadwerkelijk in de doos zit. Dit is gewoon pure nalatigheid jammer genoeg.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring hebt gehad bij ons. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer u iets anders van ons ontvangt dan u had besteld, onze excuses hiervoor. Ik zie dat er al een omruiling in werking is gesteld en het alternatieve product, welke onderweg is met de vervoerder. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Vriendelijke groet, Kimberly
goede website met verschillende keuzes om te betalen en een snelle levering
Ik had schokdempers gekocht, maar na de levering bleek de brug die ik mocht gebruiken defect. helaas duurde het lang voordat hij gerepareerd was en was mijn omruiltermijn verstreken. ik had de dempers op kenteken besteld maar ze waren 10 cm te klein. ik ging ervan uit dat het goed was. Op mijn mail of ik de dempers toch kon ruilen werd heel kort door de bocht gereageerd, en werd alleen naar de voorwaarde gewezen. Ik had toch echt wat meer begrip verwacht, mede omdat het toch om een bedrag van €461 gaat. Jammer dat er zo weinig gedaan is om het toch op te lossen.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u ontevreden bent over ons retourbeleid. Wij snappen dat het erg vervelend is dat een niet passend onderdeel niet meer geretourneerd kan worden. Ik heb zojuist uw bestelling bekeken en zie dat deze meer dan 2,5 maand geleden geleverd is. Mijn collega's van de klantenservice hebben hierom inderdaad aangegeven dat het retourtermijn van 30 dagen verstreken is en het niet meer geretourneerd kan worden. Wij snappen dat dit niet het antwoord is waar u op had gehoopt, onze excuses hiervoor. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice of [email protected]. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Ik heb auto onderdeel besteld, wat achteraf niet nodig was om te vervangen. Helaas heb ik de 14 dagen retour tijd niet gehaald. Helaas kon ik geen restitutie krijgen maar mocht wel ruilen. Dat is voor mij nog wel goede oplossing geweest. Anders had ik toch liever de restitutie gehad. Jammer dat dit bij deze product geen retour 30 dagen is maar bij sommige producten wel. Zeer vriendelijk service en doe hier en dan bestelling bij winpart en tot nu toe zeer tevreden. Ik zou zeker mensen aanraden om bij winpart boodschappen te doen. Heb geen slechte ervaring. Pakket komt vrij snel aan. Bij retour is het duidelijk wat je moet doen en franco. Nogmaals bedankt van mij 4,5 ster. Ga zo door beste winpart
The order was available next day for delivery and I was very happy with the product, good quality and clear instructions received in the package. I do really recommend this provider.
Duidelijke webshop en ruime keus aan merken en volgende dag al in huis
Snelle levering. Goede prijs en kwaliteit.
Goede site, makkelijk de benodigdheden te vinden, snelle levering.
Ik had er voor gekozen om het product op te halen zodat ik er eerder mee aan de gang kon gaan. Maar opdat ze het zelf nog moesten bestellen bij hun leverancier duurde net zolang als dat ik voor bezorging had gekozen.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat het product later voor u klaar lag dan gewenst. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 20.00 uur nog verpakt worden, waarbij het product de volgende dag in huis is of klaar ligt voor afhalen. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Dit wordt ook aangegeven bij het product, doordat er een afwijkende levertijd staat. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. Helaas kunnen wij niet garanderen dat een product wat voor afhalen wordt klaargemaakt, eerder klaar zal liggen dan wanneer het wordt verzonden. Mocht u hier in het vervolg nog meer vragen over hebben. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
goede levering met juiste indicatie en snel .En prima kwaliteit
Altijd zodra er een onderdeel kapot gaat aan mijn olle Mini, dan bestel ik bij Winparts. Een gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en een van de goedkoopste aanbieders. Snelle levering. Moi
Op kenteken besteld en optijd geleverd.
goed , mooi
30 dagen wachten op een automatje
Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u lang moet wachten op uw bestelde onderdeel, onze excuses hiervoor. Ik zie dat het bestelde onderdeel op bestelling gaat en zoals aangegeven op de website, pas weer verwacht wordt op 24 juli. Ik snap dat dit vervelend het is om langer op een onderdeel te moeten wachten. Voor vragen over de levertijden kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
levering conform orderbevestiging.
Snelle levering Betaalbare prijs Dus helemaal happy met Winparts. Makkelijk te bestellen op kenteken. Heb ruitenwisser besteld voor vriendin. Was zo blij dat deze volgende dag al bezorgd werd. Dikke 10 voor uw service
Wordt goed en snel geholpen en nemen de moeite om terug te reageren
5 Banksstraat
Ede 6718 XP