Filtre

Snelle levering...

Goed !

Snelle levering tegen scherpe prijzen

Al vaker besteld bij Winparts en altijd tevreden over de kwaliteit van producten, snelle levering en dat tegen scherpe prijzen. Kortom niets dan lof!

Keurig!

Goede service en snel geleverd

Ik kocht een startaccu voor de camper via het kentekensysteem, maar die bleek niet te passen en een passende bleek niet direct leverbaar. De accu werd de dag erna opgehaald en het geld was drie dagen later teruggestort. Zonder gedoe! Top!

Matig

Levertijd langer dan verwacht, onderdeel afwijkend van het oude onderdeel

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Zeer goede en nette service

Bestelde artikelen waren snel geleverd, na contact met de klantenservice over een niet geleverde artikel werd het artikel opnieuw verstuurd en ook snel ontvangen

Goede prijs op tijd geleverd

Eerste bestelling en goede ervaringen gehad.

Makkelijk online bestellen

Vriendelijke service met de telefoon waardoor bestellen en betalen makkelijk was.

Zelfs als het product niet past na invoering kenteken krijg je gewoon je geld terug gestort. Ze leveren kwaliteit altijd op tijd.

Niet wat ik gewend ben

Na een opgestarte mailwisseling over een verkeerd product, nu geen reactie meer op mijn mail, erg klantonvriendelijk. Vooral omdat de fout volgens mij bij het bedrijf ligt

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Slow delivery, and second hand look

The item came 1,5 week later then was suggested at the website while ordering. The product came with out packaging and looks used. Also the product was very dusty when it arrived. Not recommended.

geweldig goed werk gedaan vooral zo doorgaan

goed zoals jullie te werk gaan en doen wat je beloofd

In één keer de goede spullen snel geleverd.

Snelle en correcte levering

snel en makkelijk

Wat ik tot nu toe heb besteld voldoet precies aan mijn verwachtingen ,het word snel geleverd en niet duur

Zeer tevreden!

Al jaren klant en zeer tevreden over de goede service! Bij twijfel over de toepasbaarheid van de bestelde onderdelen nemen ze contact met je op. Tevens een snelle afhandeling bij retour bestellingen.

Waardeloos, geen waarborg

Ik heb een rubberkofferbakmat betaald en niet geleverd gekregen. Er wordt een onderzoek ingesteld, maar nog geen reactie en ik heb nog steeds mijn betaalde kofferbakmat niet ontvangen. Dus het aantal is is nul. Groeten, Edwin Schaap

Snelle en correcte aflevering

Snel, de goedkoopste en goede kwaliteit product

De titel zegt het al. Top service!

Prettig

Bestelde artikelen passen en zijn concurrerend geprijst, contact via de snelkoppeling is vlot en duidelijk

Perfecte snelle levering

Goed product.

Redelijk, helaas niet helemaal top

De levertijd valt opnieuw tegen en de pasvorm van de ruitenwissermotor was niet goed. Ik moest er iets aan aanpassen om hem te kunnen gebruiken. Als er meer tijd was geweest had ik hem teruggestuurd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Niet optimaal

Kenteken vermeld, dus zijn de specificaties van de auto bekend. Toch niet het juiste onderdeel geleverd. Beetje jammer.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Bestelling niet ontvangen geen reactie op berichten.

Laatst een filter voor mijn auto besteld en vooruit betaald. Volgens de app van DHL is dit is de in mijn brievenbus gedaan terwijl het formaat al groter is dan mijn brievenbus sparing. Mijn buren hebben ook niks ontvangen of gezien. Geen reactie op mijn berichten van WINPARTS die ik heb verstuurd met de vraag wat er hier is mis gegaan. Nu bijna een week later nog geen filter ontvangen en heb het idee dat ik die niet meer ga krijgen van DHL. Bestel hier niks! Geven dus niet thuis bij een probleem.

Echt slecht servies

Ik heb auto onderdelen besteld maar helemaal niks gekregen en daarna mailtje binnen winparts zegt jou produkten besteld! Hoe komt dan wie is de producten binnen gekregen? Hebben jullie bewijzen? Alles helemaal niet!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP