Filtre

Levering van Velgenreiniger

Snelle en correcte levering.

Is goed

Het was goed ervaring en snel

Snelle verzending

Prima kwaliteit

heel goed

heel goed een 10

Gewoon goed

Volgende dag netjes bezorgd. Kon gelijk aan de slag

Tot op heden altijd alles netjes en op tijd ontvangen

Tot op heden heb ik al mijn bestellingen altijd netjes verpakt en op tijd verstuurd gekregen. Alleen bij mijn laatste bestelling, een setje ruitenwissers, die de volgende dag geleverd zouden worden kreeg ik laat in de avond een email. In de mail stond dat hoewel ik de zoeken op kenteken had gebruikt er uit onderzoek bleek dat er toch meerdere formaten op mijn auto zouden passen. Als ik de bestelling wilde annuleren of aanpassen moest ik reageren anders hoefde ik niets te doen. Het klopte echt dus deed ik niets. De bestelling werd daarna 1 werkdag later dan beloofd bij het bestellen alsnog gewoon geleverd.

Niet geleverd

Onderdeel is naar 8 dagen nog niet geleverd,door dhl.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Helemaal goed

Goede kwaliteit en snel levering

Producten wassen op de afgesproken dag binnen. Goede en snelle afhandeling.

Geen reactie als het gaat om garantie

Radiateur binnen een jaar lek, via de chat een mail adres gekregen, daarna blijft angstvallig stil. Slechte zaak!!

Alles netjes geleverd.

Goede prijs , snel geleverd , makkelijke site

Al diverse keren besteld bij winparts , nooit problemen gehad , eventuele retour is eenvoudig Een paar keer bij andere leveranciers besteld maar dat was geen succes, trage levertijden ,retour hoop gedoe en niet passende producten ondanks dat het op kenteken was besteld.

Alles wat nodig had, was makkelijk te vinden en te bestellen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

goede prijs kwaliteit verhouding

levering was razendsnel en paste exact

snelle levering! Top!

Goed adres om onderdelen te bestellen

Duidelijke website, Snelle levering en goede pasvorm van de rubber matten

Snel en direct geleverd super

Producten snel zoeken op site

Bijzonder goed

Heel persoonlijk en kundig!

Alles klopte en op tijd.

Top..

Alles is vlot en geregeld verlopen nu is het een kwestie van tijd om aan te kunnen geven of het bestelde product aannemelijk is!

Misleidende acties

Met het invullen van mijn kenteken bestelde ik lampen voor mijn koplampen. Deze bleken niet te passen waarna ik via de chat contact opnam met de klantenservice. Blijkbaar krijg je niet alleen producten te zien die passen op jou auto maar ook “universele” producten die in dit geval niet passen. Via de site en de mail veelvuldig gezien dat je bij Winparts “gratis” kan ruilen. Je klikt ook letterlijk een paar keer op de knop “gratis ruilen” maar natuurlijk staat in de kleine lettertjes onderaan de voorwaarden, in een apart te downloaden document, dat dit alleen geldig op auto specifieke onderdelen. Ik wees de medewerker hierop en gaf aan dat ik het kinderachtig vond waarop hij antwoordde: “Dat ben ik met je eens, ik heb de regels niet gemaakt.” Dat een product niet past ondanks het invullen van je kenteken is jammer kan gebeuren, maar om vervolgens met veelvuldig reclame te maken wat uiteindelijk voor een selectief aantal producten geldt vind ik misleiding. Vanwege de eerlijke medewerker een 2, voor Winparts een 1.

Geweldige service

snelle en correcte levering .

5 Banksstraat

Ede 6718 XP