Filtre

Snelle levering. Goede prijsverhouding

Product wat er op tijd en juiste ruitenwisser

uitstekende service

Normaal geef ik geen beoordelingen als gewoon wat bestel en het bestelde komt netjes aan. Dat is wat ik verwacht. Maar nu had ik iets besteld wat niet paste en kon niet het juiste vinden ter vervanging. Contact opgenomen met klantenservice die mij keurig hebben geholpen het juiste onderdeel te vinden. In vier dagen het verkeerde onderdeel terug en het juiste onderdeel in huis.

Altijd goed en anders krijg je bericht dat het niet klopt .

GEWELDIG

Alles wat ik hier bestel is heel goed en past perfect .

Mooie matten

Mooi van kleur, matten achter hebben geen bevestiging gaten. Voor de rest prima kwaliteit prijs verhouding.

Uitstekend en snel

Onderdelen volgens geplande tijd geleverd en alle onderdelen pasten ook goed.

Snelle levering.en voorraad

Altijd product op voorraad en snelle levering.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Fijne ervaring

Snelle levering en reactie

Super bedrijf

Al jaren naar tevredenheid bestel ik de onderdelen voor mijn auto's. Makkelijk bestellen op kenteken, zodat je altijd de juiste onderdelen hebt. Mocht je onverhoopt toch iets moeten ruilen en of retourneren dan wordt alles netjes verwerkt. Echt een aanrader dus!

Komop hee

Gewoon goed wordt meegedacht met de klant

Ruim assortiment en snelle levering

Alles voor de auto heeft men hier. De site shopt gemakkelijk en spullen zijn niet te duur.

Goed product en vlotte levering

Goede en duidelijke website. Product voldoet en is juist omschreven. Uitlevering product snel.

Snel geleverd en past perfect hulde

Een 10

Goed pasende produckten

Matig

Via een gesprek aangegeven dat het product dat ik had besteld defect was. Moet ik alsnog het gehele traject volgen om het product op EIGEN KOSTEN terug te sturen. Als het product niet werkt hoort er een nieuwe kosteloos te worden opgestuurd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Trouwe klant bij winparts, maar een extratje of kortingtje zou niet verkeerd zijn een keer

Bestelling niet compleet, klantenservice reageert niet.

Allereerst ontbrak het bestelde product bij levering, wat al erg teleurstellend was. Maar het werd nog erger toen ik contact probeerde op te nemen met de klantenservice. Heb meerdere e-mails gestuurd maar krijg geen reactie.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

negatief

verkeerde artikel gekregen, teruggestuurd voor omruilen, geeneens bericht van ontvangst gehad, contact via livechat werd aan de lijntje gehouden ondanks dat er haast bij was omdat ik APK moest doen, na ruim een week kreeg ik bericht dat een fout op hun website was , doordat er haast bij was heb weer voor de eerste verkeerde artikel gekozen die weer een week later bezorgt, alles bij elkaar 3 weeken gewacht om een verkeede artikel.

Positief

Klantvriendelijk wordt altijd goed geholpen

Een goede communicatie en service

Zeer duidelijk beantwoord. De vragen die ik stelde aan de mevrouw. Ze heet puck. Echt meer waarde ga zo door.

Tot 2 keer verkeerde remblokken besteld 1 langer dan 30dagen toch retour kunnen sturen en de juiste toe gestuurd gekregen

Altijd goede service

Goede merkproducten,snelle levering en super bereikbare klantenservice.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP