Filtre

Snelle en goede levering

Helaas geen levering maar wel goede service.

Ondanks dat het product volgens de site op voorraad was kon dit toch niet worden geleverd. Na annulering van de bestelling werd er snel gereageerd en werd het bedrag binnen 1 dag teruggestort. In dat opzicht prima service.

Geen snelle levering!!

Order 23-5 besteld en 27-5 ontvangen.

Viel de eerste keer tegen

Ik heb eerder bestellingen bij Winpart gedaan en was heel tevreden. Nu heb ik een buitenspiegel besteld voor een Hyundai Kona. Wat blijkt bij ontvangst is dat de sensor voor de dodehoek-detectie die volledig geïntegreerd is in de spiegel in de ontvangen spiegel ontbreekt. Ik heb de spiegel met het ontbrekende onderdeel toch ingebouwd en krijg uiteraard continu een foutmelding nu. Als duidelijk vermeld was geweest dat de spiegel ZONDER detectie wordt geleverd (vreemd omdat dit onderdeel volledig is geintegreerd en niet afneembaar of uitneembaar is) dan had ik deze niet besteld. Dus graag ook vermelden bij de specificatie wat er afwijkt van het origineel. Het was dus geen 1 op 1 vervanging.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Onderdelen altijd op tijd in huis

Snelle levering, maar 1 aandachtspuntje

Achterruitenwissertje in plat doosje met lente van ca 35 cm, wordt bezorgt in een gigantische lange grote doos. Zonde. Of kleinere bezorg doos, of door de brievenbus was volgens mij ook een optie geweest.

Top bedrijf

Goede kwaliteit

Goede prijzen, snel verzonden en nog echte service!

Diverse onderdelen besteld voor een goede prijs. Nadat het was binnengekomen, bleek één onderdeel niet te passen. Aangemeld en zonder kosten werd het omgeruild. De chat werkt overigens erg goed en vlot, wordt keurig te woord gestaan.

Goed product, snel geleverd

Daar ik nu een auto heb zónder dakrails, was het even zoeken naar geschikte dakdragers. Bij Winparts heb ik deze op kenteken kunnen zoeken, en gevonden. Passen perfect en een mooie afwerking.

Juiste product snel geleverd op de beloofde dag

Gewoon goed en snel. Prettige website zoeken op kenteken. Product is al ingebouwd dus geen foto helaas.

arrogant en slechtte klanten service

wederom de leverdatum niet gehaald .. je krijgt s avonds na 22 uur een afpoeier mailtje en kun je het ook nergens anders meer bestellen .. al je er over belt wordt je gewoon afgepoeierd door de klanten service

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Goed voor elkaar

Tot nu toe alle bestellingen correct en vlot geleverd.

Levertijd nagekomen

Gewoon goed, met goede prijzen

Flink in keuze en altijd iets voor jouw budget, goedkoop of duur, bekend merk of geen bekend merk alles kan.

Snelle levering van juiste product

Snel geleverd en precies goed

Wat een geweldige service. Top

Dacht dat ik iets niet kon omruilen, door eigen schuld, maar geen probleem en binnen de kortste keren het goede artikel ontvangen.

Goede service en advies

Er bleek 1 van de 2 dozen niet geleverd maar na chat contact werd direct het ontbrekende onderdeel (een complete aandrijfas) alsnog verstuurd.

Altijd nette en goede levering

Als je op kenteken zoekt is het altijd goed.

zeer goede ervaring

Goede prijs kwaliteits verhouding en snelle levering

***

***ttt

nog nooit zo,n slechte ervaring gehad.neigt naar ********ij

na toesturing van verkeerde en defecte artikel,was het niet nodig om het artikel terug te sturen(hoewel omruilgarantie in de voorwaarden stond).In de mail stond dat het bedrag in drie werkdagen weer terug zou worden betaald.Tot op heden is er niets terugbetaald en mijn mailtjes om opheldering worden niet meer beantwoord! Zwendel!

Contact prima advies metwinparts

Goed uitgezocht via app. Maar Transmission 3x mis gegaan Hier geef ik een 1 ster voor

Compleet en snel geleverd

Onderdelen besteld voor mijn Opel Astra Tourer 1.6 CDTI en deze zijn compleet en snel geleverd.

Zeer goed en tevreden.

Duidelijke website en makkelijk zoeken. Snelle levering en goed verpakt. Goede service en vriendelijk aan de telefoon. Door eigen fout verkeerd besteld, snel geregeld en geld terug. Ik ga dus nu het goede artikel bestellen. H. van Overbeek

Niet alleen de levering maar ook de retourlevering is perfect geregeld.

Mijn retour levering ( trekhaak en kabelset) was digitaal binnen een uur beantwoord en geregeld. Voorbeeld voor vele andere webshop!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP