Snelle en goede levering
Ondanks dat het product volgens de site op voorraad was kon dit toch niet worden geleverd. Na annulering van de bestelling werd er snel gereageerd en werd het bedrag binnen 1 dag teruggestort. In dat opzicht prima service.
Order 23-5 besteld en 27-5 ontvangen.
Ik heb eerder bestellingen bij Winpart gedaan en was heel tevreden. Nu heb ik een buitenspiegel besteld voor een Hyundai Kona. Wat blijkt bij ontvangst is dat de sensor voor de dodehoek-detectie die volledig geïntegreerd is in de spiegel in de ontvangen spiegel ontbreekt. Ik heb de spiegel met het ontbrekende onderdeel toch ingebouwd en krijg uiteraard continu een foutmelding nu. Als duidelijk vermeld was geweest dat de spiegel ZONDER detectie wordt geleverd (vreemd omdat dit onderdeel volledig is geintegreerd en niet afneembaar of uitneembaar is) dan had ik deze niet besteld. Dus graag ook vermelden bij de specificatie wat er afwijkt van het origineel. Het was dus geen 1 op 1 vervanging.
Bedankt voor uw review! Wat jammer dat het bestelde product niet naar wens is! De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet helemaal passend is. Als er toch een product is besteld dat niet naar past, dan mag deze natuurlijk kosteloos omgeruild of geretourneerd worden. Helaas zie ik dat er naar aanleiding van uw bestelling geen contact met ons is opgenomen, en er geen retour of omruiling is aangemeld. Wilt u telefonisch contact opnemen, of een e-mail sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer? Dan helpen wij u graag verder naar het juiste onderdeel. Met vriendelijke groet, Kimberly
Onderdelen altijd op tijd in huis
Achterruitenwissertje in plat doosje met lente van ca 35 cm, wordt bezorgt in een gigantische lange grote doos. Zonde. Of kleinere bezorg doos, of door de brievenbus was volgens mij ook een optie geweest.
Goede kwaliteit
Diverse onderdelen besteld voor een goede prijs. Nadat het was binnengekomen, bleek één onderdeel niet te passen. Aangemeld en zonder kosten werd het omgeruild. De chat werkt overigens erg goed en vlot, wordt keurig te woord gestaan.
Daar ik nu een auto heb zónder dakrails, was het even zoeken naar geschikte dakdragers. Bij Winparts heb ik deze op kenteken kunnen zoeken, en gevonden. Passen perfect en een mooie afwerking.
Gewoon goed en snel. Prettige website zoeken op kenteken. Product is al ingebouwd dus geen foto helaas.
wederom de leverdatum niet gehaald .. je krijgt s avonds na 22 uur een afpoeier mailtje en kun je het ook nergens anders meer bestellen .. al je er over belt wordt je gewoon afgepoeierd door de klanten service
Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop, onze excuses voor het ongemak. Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces. Ik zie dat de bestelling vertraagd is geraakt bij onze vervoerder, dat is uiteraard erg vervelend wanneer u de onderdelen met spoed nodig hebt. Mocht uw bestelling later dan gepland aankomen doen wij ons best om u hiervan op de hoogte te houden. In het geval dat u niet tevreden bent met de levering van bijvoorbeeld Cycloon kunt u uw bestelling ook naar een PostNL punt laten leveren. Dan versturen wij uw pakket met PostNL. In het geval dat u in de toekomst Winparts overweegt kunt u gerust contact met ons opnemen om meer informatie op te vragen over bijvoorbeeld de levertijd. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
Tot nu toe alle bestellingen correct en vlot geleverd.
Levertijd nagekomen
Flink in keuze en altijd iets voor jouw budget, goedkoop of duur, bekend merk of geen bekend merk alles kan.
Snel geleverd en precies goed
Dacht dat ik iets niet kon omruilen, door eigen schuld, maar geen probleem en binnen de kortste keren het goede artikel ontvangen.
Er bleek 1 van de 2 dozen niet geleverd maar na chat contact werd direct het ontbrekende onderdeel (een complete aandrijfas) alsnog verstuurd.
Als je op kenteken zoekt is het altijd goed.
Goede prijs kwaliteits verhouding en snelle levering
***ttt
Bedankt voor de review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u ontevreden bent over ons. Ik zie dat er ten tijde van de levering iets mis is gegaan bij de vervoerder. Dit is natuurlijk erg vervelend, onze excuses hiervoor. Er wordt aan de hand van de terugkoppeling van de vervoerder zo snel mogelijk verder contact met u opgenomen. Zo kunnen we kijken naar de vervolgstappen en het zo snel mogelijk samen oplossen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Kimberly
na toesturing van verkeerde en defecte artikel,was het niet nodig om het artikel terug te sturen(hoewel omruilgarantie in de voorwaarden stond).In de mail stond dat het bedrag in drie werkdagen weer terug zou worden betaald.Tot op heden is er niets terugbetaald en mijn mailtjes om opheldering worden niet meer beantwoord! Zwendel!
Bedankt voor de review! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas is er intern iets mis gegaan waardoor de credit niet goed is verwerkt. Ik heb dit doorgezet naar mijn collega. Wat betreft de e-mails, ik zie dat deze in de afgelopen dagen zijn gestuurd. Normaliter hebben wij een reactie termijn van 48 uur. Maar door de drukte bij onze klantenservice is onze reactietermijn langer dan u wellicht van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wij zullen de fout zo snel mogelijk herstellen, hiervan wordt u per e-mail ook nog op de hoogte gebracht. Vriendelijke groet, Kimberly
Goed uitgezocht via app. Maar Transmission 3x mis gegaan Hier geef ik een 1 ster voor
Onderdelen besteld voor mijn Opel Astra Tourer 1.6 CDTI en deze zijn compleet en snel geleverd.
Duidelijke website en makkelijk zoeken. Snelle levering en goed verpakt. Goede service en vriendelijk aan de telefoon. Door eigen fout verkeerd besteld, snel geregeld en geld terug. Ik ga dus nu het goede artikel bestellen. H. van Overbeek
Mijn retour levering ( trekhaak en kabelset) was digitaal binnen een uur beantwoord en geregeld. Voorbeeld voor vele andere webshop!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP