Filtre

De ruitenwissers voor mijn Ford Custom Bus waren snel geleverd en het was in mum van tijd gemonteerd en doen het als een jekko. Velen beter dan die dure variant van de originele Ford dealer en dan betaal je ook nog eens montagekosten terwijl het een klik-en-klaar kwestie is.

Snelle levering goed materiaal!!

Bestelling geplaatst en 2 dagen later had ik alles in huis. Nu mijn koplampen polijsten.

goede ervaring met dit bedrijf

betrouwbaar en snelle levering

Prima product

Prima product en op afgesproken tijdstip geleverd.

Snelle levering en tevreden over de bestelling

Eerste bestelling en ben erg tevreden over de levering en kwaliteit

Producten netjes geleverd.

Ik heb de producten netjes geleverd gekregen. Je merkt dat ze echt wel de best doen. Maar gezien de reviews, weet ik niet of ik nog een keer hier bestel?

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Goed op een klein puntje na.

Levertijd voor garage houder te lang.

Duidelijk en mee denkend goede service snelle levering top

Snelle levering, en een zeer goeie service!

Snelle reacties en geen ge maar.

Prijsconcurrerend en vlot geleverd

De prijs van mijn motorolie lag aanzienlijk lager dan in de winkel

Prima en snel geregeld. Wel zijn de verzendkosten aan de hoge kant.

Zie bovenstaand.

De eerste zending was niet goed. Na een chat, met Kim, direct een nieuwe zending ontvangen en omdat ik het snel nodig had hebben ze niet gewacht tot de retourzending binnen was. Vertrouwen in de klant betaald zich op de lange duur uit.

Goeder produkteen

Heel goede produkten en levering waar je op kunt vertrouwen.

Levering en service zoals afgesproken.

Correcte levering

Goede, duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Levering volgens afspraak. Goede prijs/prestatie. Van harte aanbevolen!

Bijzonder snelle levering

Remklauwen besteld en binnen twee dagen geleverd. Bij een ander bedrijf had ik ze na anderhalve week nog niet binnen.

Top tot nu toe

Wert goed geholpen toen ik geen mail had binnen gekregen .top servers

Geweldig bedrijf.

Altijd op tijd en ook de onderdelen .Via kenteken altijd goed. Super blei mee.

Maakt belofte waar

Snel en accuraat geleverd. Niet alleen zeggen (schrijven) dat ze volgende werkdag leveren, maar ook nog doen. Daar kunnen andere webshops van leren.

VERKEERDE ZENDINGEN WORDEN NIET GECOMPENSEERD

U bent me nu 2 uitblijvende antwoorden schuldig. 1 van maanden geleden en 1 van een paar weken. Mijn ervaring met u leert dat ik geen antwoodt hoeft te verwachten. Betreft verkeerd ontvangen - en tekort ontvangen onderdelen. Er wordt door u een standaatd brief naar onds verzonden en daarna basta.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Prima ruitenwissers

Ze hebben een ruime keuze aan ruitenwissers, daar heb ik een goede keuze uit kunnen maken.

Snelle levering van bestelling, klasse

scherpe prijs, snelle bezorging, nette verpakking

scherpe prijs, snelle bezorging, nette verpakking