Maak al een paar jaar gebruik van de service van Winparts , altijd correct behandeld en zou iedereen adviseren er iets te gaan bestellen zodat u het zelfs kunt beoordelen . Met vriendelijke Groet HWJ
Snel zoeken op kenteken. Daardoor juiste onderdelen voor je auto. Gunstige prijs en snel geleverd.
Snelle levering, met check of het product past op jouw auto. Goed en uitgebreid productassortiment. Klein minpuntje verzending: grote doos voor iets wat (bijna) door de brievenbus kon.
Op vrijdag om 16:00 ruitenwissers besteld voor mijn auto. Volgende ochtend stond de bezorger al voor de deur en kon ik ze gelijk monteren!
Ik heb al vaker bij winparts besteld met een paar jaar geleden een goede service maar dat lijkt inmiddels wel aardig verdwenen Bestel je onderdelen staat er pasgarantie bij is het toch niet het goed en als het nou een keer gebeurt dan hoor je mij niet maar het is al vaker gebeurt Wil je het dan retour sturen om te ruilen ben je 2 maanden bezig en uiteindelijk nog geen resultaat heb nog geen vervangend onderdeel of geld gezien
Goedendag, Bedankt voor uw review. Excuses dat u geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order terug gevonden. Ik zal daarom uw retour toekennen. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Altijd netjes en keurig ingepakt van de spullen Netjes geregeld met remklauw terug sturen. En snel statiegeld van remklauw terug gestort
Bestel altijd bij winparts tenzij ze het niet hebben maar dat komt niet vaak voor . Ben je niet zeker of je het goede onderdeel hebt besteld kun je ze bellen voor adviesdan kijken ze met je mee en zorgen ze dat je het goede onderdeel krijgt .
Ik bestel altijd mijn onderdelen bij Winparts. Zelfs voor mijn buren doe ik dat assortiment is meer dan ruim. Levering en retouren is ook super.
snelle service
Ik had een onderdeel besteld, maar deze paste niet daarna heb ik een vervanging besteld nadat ik contact op had genomen. Zonder een refund aan te hoeven vragen heb ik het bedrag voor het eerste verkeerde onderdeel teruggekregen vanuit winparts. Ik ben super blij met mijn interactie met de klantenservice en Winparts!
Helaas order niet compleet geleverd. Ik heb een bericht verzonden maar tot op heden nog geen reactie vernomen.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice en dat er een nalevering is geweest. Mocht u in het vervolg vragen hebben over uw bestelling kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Snelle service en bezorging, goede onderdelen
Rubber automatten passen niet goed achterin de auto, terwijl op de website wordt aangegeven "passend voor uw auto". Hierover een mail gestuurd....krijg ik het antwoord dat ze het vervelend vinden dat de matten niet passen.... Nee, ik vind het zeer vervelend en klaag daarover, dus zou je toch een andere reactie verwachten.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Mocht een product toch niet passen, dan kan het product kosteloos omgeruild worden voor een ander product. Wanneer u er voor kiest om het product te retourneren is dit uiteraard ook mogelijk. De verzendkosten voor het terugsturen zijn dan voor uw eigen rekening, de verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling krijgt u terug bij een volledige retour. Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Alles prima, snel bezorgd door DPD.
Geweldige service verleent Winparts, mijn verkeerde bestelling werd door Winparts klantenservice netjes hersteld. Super en dank je wel voor het netjes helpen.
Voor mijn Toyota Prius een mattenset besteld. Gebruik gemaakt van de kenteken check om zeker te zijn dat de juiste mattenset geleverd wordt. Tja, en dan wordt het pakket afgeleverd met de VERKEERDE, niet passende matten. Werknemer aan de telefoon zeer begripvol en behulpzaam. Legde uit dat het kenteken-check systeem niet goed werkte. Restitutie toegezegd na retourzending. Netjes afgehandeld, maar een juiste mattenset voor mijn auto bleek toch een brug te ver.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er een aantal modellen waar wij niet de juiste onderdelen voor kunnen leveren. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Veel keuze, makkelijk en snel besteld en snel bezorgd. Volgende keer weer.
een prima ervaring ,kan niet beter .
Zeer moeilijk om iemand aan de lijn te krijgen. Via de app kreeg ik pas de volgende dag antwoord terug. Toen ik iemand aan de lijn kreeg werd ik goed geholpen.
Ik ben al een tijdje met de site bezig, de producten zijn goed en de prijzen zijn redelijk en niet concurrerend, Ik vraag de site om contact op te nemen met de rederij, omdat het soms te laat is met het leveren van de bestelling, Wat de site betreft, deze wordt soms op dezelfde dag verzonden en er is geen probleem van hen, Let op de prijzen, want op sommige sites zijn ze goedkoper en soms raken ze op in Winpart site , Ik geef in ieder geval voorrang aan het kopen van de site Winpart en sluit mijn ogen.
Helaas moest ik een artikel terugzenden, prima behandeling en terugbetaling. Hulde!
Ruitenwisserkapje besteld, aan de hand van kenteken en OEM nummer. Toch de verkeerde gekregen, een goede hebben ze niet. De database is onjuist, bevat OEM nummers bij verkeerde artikelen. Terugsturen heeft geen zin, het kapje kost 2,95, verzendkosten zijn 7 euro. Retourkosten voor mijn rekening, terwijl de fout bij Winparts ligt. Zeer ontevreden over de kwaliteit en de service.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP