...
Zeer goede klantenservice! Bedankt voor de hulp. Postnl was mijn pakket kwijt, kosteloos een nieuw pakket gekregen en voortaan gaan alle pakketjes via DHL voor mij. Voor mij een 10 waard, sindsdien gaan alle bestellingen vlekkeloos!
Snelle levering en nettjes ingepakt
Heb koplamp voor Fiat ducato besteld en binnen 3 dagen geleverd
Verkeerd artikel geleverd ze zouden een nieuwe opsturen nooit gedaan mail wordt niet op gereageerd app wordt niet beantwoord
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice, en dat de wisser is omgeruild. Hopelijk mogen we u bij een volgende bestelling laten zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Steven namens winparts.nl
Goede en snelle service en het onderdeel is perfect zoals bij eerdere bestellingen.
Verkeerd geleverd artikel. Ik had een accupool-negatief besteld, krijg een accupool-positief geleverd. Proberen te bellen, maar sta ontzettend lang in de wacht. Email gestuurd, kreeg paar dagen later reactie, met excuses voor verkeerde levering, er zou een juist exemplaar opgestuurd worden. Krijg ik die vervolgens binnen, blijkt het weer exact dezelfde, als de keer ervoor, verkeerd geleverde, te zijn! Nu zit ik met 2 verkeerde exemplaren opgescheept. Kost al met al veel tijd om dit recht te zetten. Erg jammer, en slordig
Goedendag Bjorn, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice, en dat er een nazending is opgestuurd. Hopelijk mogen we u bij een volgende bestelling laten zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Makkelijk te selecteren van onderdelen op basis van kenteken.
Snelle levering en goed product
Zeer goede kwaliteit producten past altijd goed Wat je besteld ben hier Zeer toespreken over
De automatten voor de Hyundai ix20 passen perfect. Prijs/kwaliteitverhouding helemaal top. Goede aanrader Winparts.
Dik tevreden
Ruitenwissers waren zoals altijd prima, levering en communicatie liet te wensen over.
Na een bestelling een extra controle en de levering ging snel.
montageset uitlaat niet compleet, ik mis een uitlaatklem en ophangrubber de de uitlaatklem die er bij zit past niet.
Spiegel besteld voor die konningdag binnen doos je opgemaak zij kan spiegel beschadig 2 of 3 keer mail gestuurd nog steeds geen reactie watsap service drama niks meer hier bestellen . Zeer teluergesteld. Nog steeds wacht ik je hun.
Het is makkelijk zoeken op de site van Winparts, goede merken en goedkopere alternatieven. De prijzen zijn ook redelijk en meestal worden de onderdelen binnen 2 a 3 werkdagen geleverd.
altijd op tijd en compleet.
Spullen zijn netjes afgeleverd en service is goed
Mijn bestelling is compleet en netjes geleverd. Prima ervaring.
Bedankt
Ik heb mijn product wel betaald maar nog steeds niet ontvangen.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice, en dat u inmiddels een vervangende zending heeft ontvangen. Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Correcte afhandeling vwb financiële administratie
Goede ervaring ik besteld de volgende keer weer hier
Ik heb een set ruitenwissers besteld. De acherruitenwisser is ipv 40 cm 38 cm. Ik heb er drie mails aan gewijd maar ontvang geen reactie.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP