Filtre

gewoon goed

snel geleeverd

Levering op zaterdag niet gered

Donderdag spullen besteld bij winparts, omdat zij aangaven op zaterdag de spullen te kunnen leveren. 1 dag van tevoren kreeg ik een mailtje dat 1 onderdeel van de bestelling niet leverbaar was, en ipv te overleggen (vind het niet erg om een paar euro bij te betalen voor een alternatief) werd mijn levering verplaatst naar de dinsdag! Na contact met de klantenservice gaven ze aan dat het mogelijk was om dat item te laten vervallen, zodat de levering op zaterdag alsnog kon plaatsvinden. Nou niet dus, de artikele werden uiteindelijk pas maandag geleverd, waardoor ik de afspraak bij de garage op zaterdag ook moest annuleren. Tot overmaat van ramp heb ik het ontbrekende artikel bij een andere webshop moeten bestellen met spoedlevering, wat mij weer meer dan 20 euro extra heeft gekost. En juist dat artikel was het enige wat zaterdag binnenkwam.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Zoals steeds Top

Super positief. Verzending duurt soms wel wat langer dan vermeld, maar ik woon dan ook in Belgie, en dat neem ik er dan graag bij. Prijzen zijn zeer concurentieel, en service is steeds super.

Slecht

Onderdelen besteld op kenteken.en toch de verkeerde geleverd

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Alles goed

Alles goed en snel geleverd

snelle levering goed product

ik had nieuwe ruitenwissers nodig maar om de 1 of andere reden kan je in utrecht niet normaal aan wissers komen of je moet een hoop geld neertikken ,56 euro vind ik niet normaal ,kwik- fit ! mijn zoon attendeerde mij op winparts ,gezocht , gedaan billijke prijs en snelle levering. top ,ik zal ze zeker aanbevelen.

Goede spullen op tijd ontvangen.

Juiste spullen ontvangen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Had het verkeerde besteld, na invulling van mijn kenteken werd ik door hun op deze fout gewezen, ik had het onderdeel al betaald, het benodigde onderdeel was iets duurder, maar ik moest het verschil niet bij betalen ongeveer 10 cent ( was een kado'tje van hun

Groot assortiment en snelle levering

Voor auto-onderdelen een goede shop met groot assortiment en snelle levering

Kwaliteit en klantvriendelijk in één bedrijf

Altijd snelle levering, kwalitatief goed materiaal. Service is ook dik in orde.

Snel, makkelijk en goed

Alleen jammer dat ik uit 5 verschillende remschijven voor de vooras van mijn i10 kon kiezen maar er geen schijven voor de achterkant zijn.

Top service!!

Top service!!

klantonvriendelijk

Bij het bestellen van bougies kreeg ik van Winparts een tip om een bougies sleutel bij te bestellen. Dat heb ik gedaan. Vervolgens past deze sleutel niet. Een verkeerde tip dus van Winparts. Winparts weigert het bedrag terug te storten. Ik mag de sleutel retourneren op mijn eigen pakket kosten. Dat is dus klantonvriendelijk. Zij geven de verkeerde tip. Draai er dan niet omheen en kom niet met smoesjes.

Fijne winkel om op terug te vallen.

Mooi assortiment, aardige mensen, snelle levering.

Goeie service, reageren snel.

Accurate levering, uitgebreid productassortiment, maar bovenal goede aftersales.

Heb meerdere bestellingen geplaatst, meestal voor specifieke onderdelen dus m.b.v. het kenteken van mijn auto (erg handige tool). Eén keer paste een onderdeel desondanks niet, maar dat is door Winparts erg netjes opgelost.

Perfecte communicatie en service

Verkeerd bestelde ruitenwissers in no time correct omgeruild

Prima webshop snelle en correcte afhandeling

Meerdere bestellingen al geplaatst en ben zeer tevreden

Goede prijs. Spijtig van PostNL

Uitlaat voor Fiat 500. 38 euro, zag er heel goed uit. Rempedaalrubber zeer goed. Goed geholpen via chat.

Altijd goed spul

Goede producten Juiste producten Snelle verzending

Fijne en betrouwbare webshop

Als je kenteken invoert krijg je de juiste artikelen voor je voertuig dit werkt heel fijn

Super service ! Ga meer bestellen bij jullie

snelle en correcte levering!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP