Filtre

Premium kwaliteit voor een goede prijs

Prijs in eerste instantie opgevraagd bij plaatselijke automaterialen zaak maar deze bleek eens zo duur als winparts.nl voor exact hetzelfde product. Dus besloten bij winparts te bestellen en de onderdelen binnen 2 dagen in huis, perfect geregeld.

Prima service. Ik had verkeerd besteld maar werd direct gecorrigeerd.

Perfect en snel

Perfecte levering en snel

Duidelijke website en super snelle levering

fantastich

alles goed behalve de late bezorging

In één woord: Uitstekend!

De Ping Mega ruitontvochtiger is super. Prima gebruiksaanwijzing. Supersnelle levering maakt het kompleet!

Winparts heeft elke auto groot assortiment, ik ben er blij mee dat ik elke keer mijn auto onderdelen kan vinden...

Snelle levering en goede service

Wij bestellen wel vaker hier en deze keer was er wat vergeten mee te leveren. Dit werd heel snel en keurig opgelost. Makkelijk te bereiken en snelle levering. Super!

Product beschadigd ontvangen

Wil tot een oplossing komen maar reactie tijden bizar lang!!

oke

zeer snel

Heel kort uitgelicht, perfect

Ik heb het onderdeel die ik nodig had besteld , en het was volgende dag al binnen . Dank jullie van harte .

Minder dan vroeger

Voorheen was bestellen bij Winparts, de volgende dag vaak geleverd. Laatste bestellingen zijn bij bestelling al standaard een dag later. Ook voor 17.00 besteld. Dus niet de volgende dag, maar de dag daarna. Vervolgens is er een leverancier die niet kan leveren, en loopt de bestelling nog een dag uit. Om daarover te informeren, krijg ik een mail. Tenenkrommend. Het lijkt alsof Winparts ineens modern en hip wil gaan doen, en meer in de je en jij sfeer contact opnemen. In de trant van: We kunnen je wel proberen uit te leggen waarom het later komt, maar dat wil je vast niet weten... Wat een verschrikkelijke verandering. De site fris en een andere look, maar laat het daar lekker bij, en concentreer je op de kwaliteit van weleer.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Te laat geleverd

Te laat geleverd!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Tot nu toe Top

Telefonisch contact was Top, wat heel belangrijk is. Het was ook het eerste contact met jullie bedrijf.

Goed passend materiaal en op tijd geleverd.

Ben voorzichtig positief. Heb vaker bij jullie besteld en dat ging altijd goed tot een vorige bestelling, de levering werd drie keer uitgesteld...daar baalde ik enorm van. Vandaar nu vier sterren anders waren het er vijf geweest.

div. bestellingen gedaan en waren op tijd binnen .

bij de bestelling was 1 set remblokken verkeert ,kosteloos terug gestuurd en na goed keuring zijn de goede naar mij opgestuurd , ook kosteloos , Top zo hoort het . volgende keer bestel ik weer bij Winparts .

Al enige jaren fan van de Winparts club... Correcte afhandeling van alle bestellingen. Komen gemaakte afspraken na. Ga zo door.

Lute

Snel geleverd.

supper de luxe

Goede ervaringen en ik blif er altijd kopem.

Goede afhandeling als het even mis gaat.

Verkeerde condensor ontvangen, kon eenvoudig geruild worden. Verkeerde retour en na ontvangst retourzending werd de juiste toegezonden. Alles ook eenvoudig terug te vinden en aan te vragen op de website.

Snel geleverd en past perfect

Goed en snel

Op kenteken de onderdelen bij elkaar zoeken; gemakkelijk en snel!

Snel gevonden wat ik zocht. Het maken van een keuze uit de (soms lange) lijst alternatieven is nog het moeilijkste deel van de bestelling. Uitgebreide beschrijving en typenummers/codering helpt fouten voorkomen. Vlotte levering; tijdsaanduiding van levermoment klopt niet altijd, maar dat is eerder de bezorgdiensten aan te rekenen.

Slechte klantenservice, niet bereikbaar. En verzenden duurt veel langer

Zoals in de eerste zin verteld.

Alles klopt!

Duidelijke site. Makkelijk te vinden. Makkelijk bestellen. Juiste en tijdige levering. En goede prijs!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP