Filtre

Bijna alles was in plastic verpakt, had een complete levering.

snel en goed

Een groot arsortiment zodat je alles op 1 adres kunt aanschaffen, niet de goedkoopste,

Remschijven passen niet.

Teruggestuurd omdat de remschijven niet passen. Diameter te klein.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snelle goede service

Product gekregen zoals beschreven, snelle verzending.

Vlotte services

Voor het ophalen liggen de goederen snel klaar, ook de communicatie is erg goed. Kundige personeel.

Supersnelle Levering!

Ik had een bestelling geplaatst in de avond voor 21.00 uur. S'morgens vroeg was de bestelling geleverd, helemaal top! Dank jullie wel!

Snelle levering en netjes verpakt

Winparts wederom winnaar, met sterren!

Wederom uitstekende ervaring met Winparts: zocht dit keer nieuwe ruitenwissers. Na simpelweg intoetsen van het kenteken verschenen de diverse opties. Ik koos voor de Winparts aanrader: een voordeelset voor en achter, van topmerk Bosch. Tegen een zeer schappelijke prijs, ook voor de verzending naar mijn (Jumbo) ophaalpunt. Lag aldaar, na ophaalbericht- reeds binnen 2 werkdagen klaar. Vervangen van de 3 ruitenwissers was een klusje van exact 6 minuutjes, dankzij hun prima kliksysteem en de duidelijke instructie op de Bosch-verpakking. Super dit alles. Vooral ook het zoeken op kenteken en de keuzes, met aanbeveling, is zeer handig bij Winparts. Prijsstelling idem!

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering Product zoals omschreven!

auto maten aan bestuurders kant past niet

Normaal ben ik tevreden met aankopen van jullie maar met last aankoop (auto maten peugeot 407 sw) ben ik niet helemaal tevreden, auto maat aan bestuurders kant hellemaal past niet.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Snelle levering, voordelige prijzen

Bij Winparts ben ik verzekerd van een snelle levering. Bovendien is de prijs prima. Heel blij mee

Uitstekende service

Heb er olie besteld voor mijn auto. Ik haal het noooooit meer elders. :-)

Super makkelijk te bestellen en snel geleverd

Super makkelijk te bestellen en snel geleverd.

aan te bevelen

prima ,bezorging op tijd

Super goed bedrijf

Nieuwe matten besteld heel snel geleverd en 100% pasvorm. Alex

was snel geleverd

Had een verzwaarde uitvoering draagarm waarbij er ook een grotere stuurkogel bij hoort. Dit ws niet vermeld. Er is veel keus maar het klopt niet altijd.

very easy to order and very fast delivery

easy to find my products on site, easy to order

Snel geleverd en een goede prijs

Snel geleverd en een goede prijs

Helaas paste het onderdeel niet

Helaas paste de bestelde remschijven niet, te kleine diameter, terwijl ze wel op kenteken besteld waren. Er zit iets fout in de informatievoorziening. De afhandeling daarna was uitstekend vandaar de goede beoordeling,

Goede onderdelen, mindere service

Uiteindelijk wordt alles netjes geleverd, maar het is nu al de 3e bestelling die niet op tijd geleverd wordt. Bij het bestellen staat er duidelijk een leverdatum, met alle onderdelen groen/op voorraad. De vertragingen die ik opliep en nu ook oploop ( zou vandaag bezorgd moeten worden) schoppen planningen in de war. Dus de afhankelijkheid is soms best een punt. Eenmaal aangekomen is alles wél altijd netjes verpakt! Nu moet ik dus weer langer wachten voor bougies en motorolie voor onderhoud en kan dus niet doorrijden nu. Al met al goede producten, maar de levertijden vind ik een ergernis. Helaas hebben ze bij veel handelaren vaak niet wat ik zoek of is het bijna een kwart duurder

Absoluut niets op aan te merken

balen

Via de website gezocht naar een verwarmingsslang, Na opgave van het kenteken komt het juiste type voertuig tevoorschijn en krijg ik een verwarmingsslang geadviseerd. Bij montage blijkt de kunststof connectorklem naar het koelwatersysteem niet te passen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Snelle service en goed advies

Beetje cliché, maar doen wat ze beloven.

Snel de onderdelen gevonden die ik zocht op orginele nummers

Geweldig dat ik mijn kenteken maar hoef in te vullen en alles voor de auto eruit komt rollen

5 Banksstraat

Ede 6718 XP