Bijna alles was in plastic verpakt, had een complete levering.
Een groot arsortiment zodat je alles op 1 adres kunt aanschaffen, niet de goedkoopste,
Teruggestuurd omdat de remschijven niet passen. Diameter te klein.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Mocht een product toch niet passen, dan kan het product kosteloos omgeruild worden voor een ander product. Wanneer u er voor kiest om het product te retourneren is dit uiteraard ook mogelijk. De verzendkosten voor het terugsturen zijn dan voor uw eigen rekening, de verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling krijgt u terug bij een volledige retour. Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Product gekregen zoals beschreven, snelle verzending.
Voor het ophalen liggen de goederen snel klaar, ook de communicatie is erg goed. Kundige personeel.
Ik had een bestelling geplaatst in de avond voor 21.00 uur. S'morgens vroeg was de bestelling geleverd, helemaal top! Dank jullie wel!
Snelle levering en netjes verpakt
Wederom uitstekende ervaring met Winparts: zocht dit keer nieuwe ruitenwissers. Na simpelweg intoetsen van het kenteken verschenen de diverse opties. Ik koos voor de Winparts aanrader: een voordeelset voor en achter, van topmerk Bosch. Tegen een zeer schappelijke prijs, ook voor de verzending naar mijn (Jumbo) ophaalpunt. Lag aldaar, na ophaalbericht- reeds binnen 2 werkdagen klaar. Vervangen van de 3 ruitenwissers was een klusje van exact 6 minuutjes, dankzij hun prima kliksysteem en de duidelijke instructie op de Bosch-verpakking. Super dit alles. Vooral ook het zoeken op kenteken en de keuzes, met aanbeveling, is zeer handig bij Winparts. Prijsstelling idem!
Snelle levering Product zoals omschreven!
Normaal ben ik tevreden met aankopen van jullie maar met last aankoop (auto maten peugeot 407 sw) ben ik niet helemaal tevreden, auto maat aan bestuurders kant hellemaal past niet.
Bij Winparts ben ik verzekerd van een snelle levering. Bovendien is de prijs prima. Heel blij mee
Heb er olie besteld voor mijn auto. Ik haal het noooooit meer elders. :-)
Super makkelijk te bestellen en snel geleverd.
prima ,bezorging op tijd
Nieuwe matten besteld heel snel geleverd en 100% pasvorm. Alex
Had een verzwaarde uitvoering draagarm waarbij er ook een grotere stuurkogel bij hoort. Dit ws niet vermeld. Er is veel keus maar het klopt niet altijd.
easy to find my products on site, easy to order
Snel geleverd en een goede prijs
Helaas paste de bestelde remschijven niet, te kleine diameter, terwijl ze wel op kenteken besteld waren. Er zit iets fout in de informatievoorziening. De afhandeling daarna was uitstekend vandaar de goede beoordeling,
Uiteindelijk wordt alles netjes geleverd, maar het is nu al de 3e bestelling die niet op tijd geleverd wordt. Bij het bestellen staat er duidelijk een leverdatum, met alle onderdelen groen/op voorraad. De vertragingen die ik opliep en nu ook oploop ( zou vandaag bezorgd moeten worden) schoppen planningen in de war. Dus de afhankelijkheid is soms best een punt. Eenmaal aangekomen is alles wél altijd netjes verpakt! Nu moet ik dus weer langer wachten voor bougies en motorolie voor onderhoud en kan dus niet doorrijden nu. Al met al goede producten, maar de levertijden vind ik een ergernis. Helaas hebben ze bij veel handelaren vaak niet wat ik zoek of is het bijna een kwart duurder
Via de website gezocht naar een verwarmingsslang, Na opgave van het kenteken komt het juiste type voertuig tevoorschijn en krijg ik een verwarmingsslang geadviseerd. Bij montage blijkt de kunststof connectorklem naar het koelwatersysteem niet te passen.
Snelle service en goed advies
Snel de onderdelen gevonden die ik zocht op orginele nummers
Geweldig dat ik mijn kenteken maar hoef in te vullen en alles voor de auto eruit komt rollen
5 Banksstraat
Ede 6718 XP