Filtre

Vlotte verzending

Vlotte levering en ruitenwissers waren goed omschreven op de productpagina.

Snelle en goede levering

Fijne website

Zeer goed !

Goed services en onderdelen voor redelijke prijs en ruime keuze. Wat ik minder vind is de te hoge verzendkosten, maakt niet uit voor wat voor bedrag je koopt blijft altijd de zelfde verzendkosten.

DHL is niet correct met de info

DHL komt de afspraken niet na, is een onbetrouwbare vervoerder

Slechte start, goede opvolging, prima onderdeel

Wat (door eigen fout in e-mail adres) slecht begon, is door de klantenservice met enige vertraging door Pasen prima (op 2de Paasdag) opgepakt. Onderdeel de dag erna ontvangen en gemonteerd.

Goed kwaliteit top service

Goed kwaliteit top service. En op tijd geleverd.

Geweldig !!

Alle producten die ik tot nu toe heb mogen ontvangen ben ik erg tevreden over en doen wat ze zeggen.

Supersnel en goed

Als elke webshop zo zou functioneren als deze, had niemand meer klachten.

Prima levering en levertijd!!

Goed product en levertijd!!

Prima helemaal top

Prima besteld op tijd bezorgd kort om prima

Erg tevreden

De bestelde onderdelen kwamen snel en waren ook prima.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Heel lang wachten.

Ik heb zelf de verkeerde onderdelen besteld, dus mij eigen fout, maar voordat er eindelijk een oplossing is vanuit de klantenservice, is dramatisch. Na bijna 1 week kreeg ik via de mail antwoord. Ik antwoordde daar direct op. Daarna duurde het weer bijna een week enzovoorts. Kortom een prima bedrijf, maar zorg dat je je klantenservice op orde hebt.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Uitstekende service

De hydraulische potkrik die ik besteld had bleek helaas lek te zijn. ik kreeg zonder enig probleem het aankaapbedrag terug en de krik hoefde ik niet retour te sturen. Dat is nog eens service!

Super snel en goed

Super snel verzonden

Snelle levering, product zoals omschreven

Onderdelen bestelt en waren snel binnen, hellaas de verkeerde. Retour gedaan en nieuwe zijn onderweg

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Verkeerde producten geleverd en reageren niet op e-mail / telefonisch niet bereikbaar

Artikelen op kenteken Winparts gekocht. 4 artikelen passen niet op mijn auto. Op mijn e-mail 1 keer een reactie en daarna blijft het stil. Nogmaals mijn e-mail gestuurd, wederom geen reactie. Dan maar chatten, bellen gaat niet. In de chat met Jessica gesproken. Ik moet weer een e-mail sturen met uitleg en foto's, En ja... weer geen reactie na 2 dagen. Ik kan niet verder met mijn noodzakelijke onderhoud door verkeerde onderdelen. De APK datum wacht niet. Overigens, voorheen heb ik meerdere malen bij Winparts gekocht en nooit een probleem gehad en altijd alles netjes geleverd gekregen.

Zeer slecht!

Mijn zending komt naar PostNL beschadigd en zij heeft terug sturen naar jullie, sinds dat ik hoor niks van jullie!! Twee keer heb ik een berichtje via winparts.nl gestuurd maar geen reactie van jullie!!! Ook gisteren heb ik via whatsapp een berichtje gestuurd en tot nu geen reactie!!!

Slecht

Accu gekocht voor €137,- paar maanden later zie ik dezelfde auto accu aangeboden voor meer dan de helft goedkoper ! €58 ongelofelijk. Ik heb contact met ze opgenomen en ze hebben gelijk de prijs gewijzigd en ook hoger dan de koopprijs die ik destijds had gekocht. Dan voel je wel in de maling genomen. Daarna achteraf vragen ze of je een foto ervan hebt ze weten dondersgoed dat ze het zelf weer hebben gewijzigd . Amateurs

Goede kwaliteit en nette prijs!

De helft goedkoper dan in een fysieke winkel. Volgende dag in huis.

Goede materialen ,snelle levering scherpe prijs

Goede materialen ,snelle levering scherpe prijs

Heel goed bedrijf

Snell evering Achteraf betalen Als goed

Snelle en correcte levering!

Vond het super dat ik mail kreeg met vraag of ik kenteken wilde doorsturen dit om juiste onderdeel te sturen. Zeer tevreden!!

Goed en snel

Snel en goed