Fijne en complete webshop. Mijn favoriet!
Al verschillende keren de verkeerde spullen opgestuurd gekregen. Als je dan je auto al uit elkaar heb liggen om de nieuwe spullen direct te kunnen monteren is dat zeer vervelend en ben je zo weer een week verder voordat je de juiste spullen in huis hebt.
Goedendag Mike, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice, en dat er een vervangend artikel naar u is opgestuurd. Hopelijk mogen we u bij een volgende bestelling laten zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Steven
Goede prijzen, snelle levering.
Goede service en leveren op rijd
alles is altijd in orde. mvg nico maes.
Levering, prijzen, keuze en producten top. Volgende dag leveren zou nog een mooie stap kunnen zijn
Top bedrijf
Winparts wilt best en op tijd leveren, echter zou ik persoonlijk een andere transporteur gaan op zoeken. Levering door DHL wordt meerdere malen uitgesteld dus vertraagd, levering tussen 10 en 16 uur is in deze tijd wel erg ruim, blijft er iemand voor thuis ontvang je om 15:00 een mail dat het sorteren is fout gegaan en dat er over 1 of 2 dagen ! opnieuw contact wordt opgenomen. Ben niet gauw pissig maar dit begint wel redelijk te frustreren zeker als je met een planning werk. Winparts zoek een andere transporteur misschien iets duurder maar klant is blijer wanneer op afspraak wordt geleverd
Goedendag Ed, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop, onze excuses voor het ongemak. Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces. De levertermijn 'vandaag besteld is morgen in huis' geldt slechts voor een zeer beperkt aanbod van artikelen op onze website. De levertijd staat bij elk product apart vermeld, en wordt voor uw gehele bestelling aangegeven voordat u afrekent in uw winkelmand. Aangezien wij veel met externe voorraden werken worden de meeste bestellingen in ongeveer 3 werkdagen geleverd. Wij zijn hierbij afhankelijk van pakket bezorgers, helaas ontstaat hierbij in sommige gevallen een vertraging. Mocht uw bestelling later dan gepland aankomen doen wij ons best om u hiervan op de hoogte te houden. In het geval dat u niet tevreden bent met de levering van bijvoorbeeld DHL kunt u uw bestelling ook naar een PostNL punt laten leveren. Dan versturen wij uw pakket met PostNL. In het geval dat u in de toekomst Winparts overweegt kunt u gerust contact met ons opnemen om meer informatie op te vragen over bijvoorbeeld de levertijd. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Na diverse bestellingen bij winparts te hebben geplaatst, toch maar besloten eens een review te plaatsen. Het aanbod in onderdelen ook voor oudere wagens is erg groot, het bestel proces is makkelijk en de bezorging is altijd netjes op tijd.
Er zijn naar mijn mening nog wel wat puntjes ter verbetering: - Het op kenteken zoeken levert te vaak niet de juiste onderdelen op. - De zoekargumenten werken vaak niet echt goed. Bij het gebruik van de meer gedetailleerde zoekargumenten levert dat vaak een verkeerde selectie op of de zoekargumenten die ik zou willen zijn er niet. Misschien is het een idee om de zoekargumenten door een technisch geschoold persoon in te laten richten. - Een beetje jammer vind ik dat Winparts me als jaren lange 'trouwe klant' geen korting geeft op bepaalde artikelen of een algemene korting. Hierdoor moet ik vaak bepaalde meer algemene of specifieke zaken bij andere websites bestellen, zoals o.a. de smeeroliën en -vetten. - Vervelend is het als de hele levering uitgesteld wordt omdat er één onderdeel van de bestelling toch niet blijkt te zijn of een langere levertijd dan de rest heeft. Hierdoor durf ik inmiddels zaken die ik persé op tijd moet hebben niet tezamen met andere spullen te bestellen, dit om te voorkomen dat de belangrijke onderdelen vertraagd geleverd worden. En dit kost mij dan extra verzendkosten. - Nog een laatste puntje is de levertijd, die is vaak langer dan ik op bijvoorbeeld 'op voorraad' -artikelen zou verwachten. De bij de bestelling opgegeven levertijd wordt dan ook in veel gevallen niet nagekomen. Een realistischer levertijd zou ik veel liever zien dan de 'commerciële' levertijd.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Het is goed om te horen dat u positief bent over onze webshop. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Wat u precies bedoelt met de zoekargumenten is mij niet duidelijk, hiervan mag u een voorbeeld naar ons e-mailen. Als vaste klant kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hiermee bent u op de hoogte van alle actuele aanbiedingen en kortingsacties. Artikelen op voorraad zijn bij een extern depot, in de regel zijn deze binnen 1 werkdag bij ons en wordt de bestelling binnen 2 à 3 werkdagen geleverd. Helaas ontstaat hierbij in sommige gevallen een vertraging. Wanneer u een deelzending wenst voor de aanwezige artikelen uit uw order kunt u contact met ons opnemen. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Goed. levertijd iets te lang.
Super, goede klanten service, die werkt met watsapp er handig.
Mijn pakje was niet goed naar mij gestuurd, maar werd netjes en onmiddellijk een nieuw gestuurd
heel tevreden
Snel geleverd,goede prijs en een duidelijke website.
Binnen twee dagen de complete bestelling ontvangen. Prijzen oké.
Snelle verzending
duidelijke site, eenvoudig zoeken/bestellen, snel geleverd
Goede producten
2 Osram lampen geleverd gekregen waarvan de verpakking bij mij de indruk wekte dat deze niet nieuw waren of eerder verkocht zijn. Ik heb daar een mail over gestuurd, maar tot op heden geen reactie op gehad.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Onze excuses voor de lange reactietijd, ik zie dat u inmiddels een reactie heeft ontvangen van mijn collega. Als u hier gebruik van wilt maken horen wij graag van u. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Top producten, heb altijd bij winparts besteld en nog geen spijt gehad!!
2 x niet gekregen wat ik besteld had
Goedendag Josien, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat de nalevering van de ontbrekende artikelen inmiddels is geleverd, wij gaan er van uit dat u uw bestelling in goede orde heeft ontvangen. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Ruitenwisser bladen snel ontvangen en passen perfect.
De brstelling werd toch snel bezorgd .alleen ff een kleine kanttekening het bellen naar hun duur ff iets te lang soms .Maar voor de rest een betrouwbaar bedrijf
5 Banksstraat
Ede 6718 XP