Filtre

Alles voor je auto op een plaats en snelle correcte levering.

Volgens afspraak geleverd.

Snelle service en zeer vriendelijk personeel

Had een bestelling geplaats , was alleen niet helemaal goed aangekomen ( schuld door vervoerder ) contact opgenomen werd gelijk gehandeld ben zeer tevreden !

Goed en snel

Ik bestel vaker onderdelen bij Winparts. Altijd snel geleverd en nooit een probleem gehad.

Binnen het Winparts-aanbod waren mijn producten snel gevonden incl. tegen een goede prijs. Één dag na bestelling waren ze in huis. Voor mij was dit de eerste ervaring met Winparts, maar zeker niet de laatste.

perfecte bedrijf met zeer goede prijzen

Diverse onderdelen bestelt en naar tevredenheid geleverd. Prijzen zijn redelijk en afspraken worden nagekomen. Kotrom uitstekende bedrijf.

Verzenden te duur.

Ik vind 10 euro verzendkosten eigenlijk niet passen bij een bestelling van 1 item van meer dan 400 euro, van normale omvang en gewicht. Anders 5 sterren.

Het bestelde artikel bleek niet te passen. Ander artikel geleverd gekregen zonder meerprijs te hoeven te betalen.

Wederom goed bevallen.

Onderdeel donderdag besteld, zaterdag in huis..top!

Besteld, betaald en nog steeds niet geleverd

Op 17-3 een ruitenwisserblad besteld. Levering 18-3. Het is nu 23-3 en nog steeds niet ontvangen.

snel geleverd

besteld. geleverd gemonteerd en weer door

Prima verzorgd en snel in huis

Product geleverd zoals afgesproken voor een redelijke prijs. Prettig mail contact, en gemakkelijk betalen.

Nooit meer

Slechte zaak, wieldoppen besteld, netjes binnengekregen maar dan begint het gedonder, de wieldoppen die ik binnenkreeg waren totaal anders dan dat ik online besteld had, herhaaldelijk via whatsapp, mail geprobeerd een redelijke oplossing te krijgen maar ik krijg alleen te horen dat ik ze op mijn kosten terug moet sturen. Dit is totaal niet klantvriendelijk. Bestel ook nooit meer iets bij dit bedrijf. Oja de verzendkosten voor het terugsturen is 13,75 en bijna even veel als dat de bestelling waard was.

slechte bereikbaarheid

ik belde met een vraag, maar er werd niet opgenomen. Ik stuurde een chat, kreeg een geautomatiseerd bericht dat ik zo snel mogelijk geholpen zou worden. 2 dagen later kreeg ik een mail met een reactie die totaal NIETS met mijn vraag te maken had. In mijn reactie herhaalde ik mijn vraag en gaf uitleg bij mijn vraag. Ik heb daarna NIETS meer van ze gehoord. Ik wacht nog steeds op een antwoord.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Zoals het hoort.

Gewoon goed.

Uitstekende service

Goedkoop en snel geleverd.

Fast and good service

The ordering process was easy, clear. Found the part I needed, the delivery time was good and part came in excellent condition. Excellent servicr

Prima, snel verstuurd

Alles goed

Snel geleverd, alles zoals je mag verwachten.

Snelle en goede levering

IK heb de firma zelfs nog aan de telefoon gehad, goed geholpen.. het pakket was goed geleverd.

aanbevelen

goede service,redelijke prijs /kwaliteit

Bosch Aero Twin ruitenwissers

Levering met 1 dag, TOP!, Bestel er al jaren.

Snelle levering, top producten en goede prijzen

Voor de 2e maal deze maand voor beiden auto ruiten wisser besteld, bij de dealer rekenen ze woeker prijzen, hier niet. TOP

zeer goed

als keurig verpakt en goed verzorg afgeleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP