Filtre

Geweldig bedrijf !

Komt alles na wat wordt beloofd !

Met kenteken snel besteld

top service

Verzending is zeer snel, top

Ik kom regelmatig terug vanwege goede service.

Snelle levering. Goede ervaring, ook met retourneren. Over het algemeen een ruime keuze van onderdelen.

Heel goed kunnen vinden op de site, zeer snelle service en levering, kunnen velen van leren

Interieur fliter van Bosch besteld past uitstekend ook zit er een duidelijke montage handleiding bij. En zoals eerdere bestellingen keurig op tijd geleverd

Mijn bestelling kwam snel.

Zeer te vreden over mij bestelling.

Alles prima

Alles ging goed

helemaal prima!

je kunt meteen zien of dat wat je zoekt op voorraad is, de prijzen zijn erg scherp te noemen. Levertijden soms nog korter dan wat de site aan geeft

De wieldoppen zien er mooi uit net zoals op de afbeeldingen. Het is makkelijk om ze erop te zetten en zitten ook stevig vast. Mijn auto ziet er weer prachtig uit.

Prima onderdelen bestellen en snel in huis duidelijk alles beschreven

Makkelijk en betrouwbare. Altijd onderdelen beschikbaar.

Nooit een probleem gehad. Ik heb verschillende autos gehad en Winpartds.nl heb mij nooit in de steek gelaten als ik onderdelen nodig hebt.

Product besteld en de volgende dag in huis. Ook het juiste onderdeel geleverd voor mijn auto. Dus volgens verwachting.

snel gedaan

snel gedaan met factuur

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snelle levering. Prima prijs.

Prima, kan niet beter

Goed en snel

Goed en snel

Goed bedrijf snelle levering en niet duur

Breed assortiment voor een aantrekkelijke prijs

ik erger me regelmatig bij bouwmarkten aan uitverkochte spullen of een krap aanbod aan spullen om je auto of andere waardevolle dingen te onderhouden. Winpart bied alles wat ik nodig had en bezorgde heel snel, en dat allemaal voor een behoorlijke totaalprijs. Ik kom er vaker shoppen!

Perfect verlopen van bestellen tot ontvangst!

snel en goed

Snel en goed geleverd. Heldere gebruiksvriendelijke site.

Slechte service, geen reactie.

Heb 2 lampjes besteld en krijg een stuks verkeerde lamp geleverd. Dus niet eens de juiste. Na meerdere mails en verzoeken via de site nog steeds geen reactie.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Snelle afhandeling

Moest alleen even kiezen uit alle mogelijkheden . Verder geen opmerkingen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Goede service, vooral is de whatsapp Service erg fijn!

Mooie website, ruime keus aan artikelen.

Gewoon prima zoals altijd! Heb wel vaker bij Winparts besteld...

Gewoon goed zoals altijd!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP