Moest alleen even kiezen uit alle mogelijkheden . Verder geen opmerkingen.
Mooie website, ruime keus aan artikelen.
Gewoon goed zoals altijd!
Levering zeer snel wn nestjes.
Recomended
Snelle en accurate levering.goed verpakt.
Zeer tevreden, onderdeel makkelijk te vinden en goedkoop. Artikel volgende dag al in huis
Positief
Alles correct en in orde!!
Hulp bij bestellen snelle levering
Wel goed kijken of je het juiste bestelt, zoveel keuzes.
Ik heb mijn kenteken ingevuld daar werd mij een luchtfilter aangeboden voor mijn type auto, helaas paste deze niet. Nou wil ik de nieuwe ongebruikte terugsturen en dan vragen ze om foto’s een hele waslijst aan vragen en nog heb ik geen retourbiljet. Het retourneren zou een stuk eenvoudiger moeten gaan(net zoals het bestellen). Voor de rest prima site met goede spullen.
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop, onze excuses voor het ongemak. U kunt uw aankoop binnen 14 uur retourneren, u hoeft hier geen "waslijst aan vragen" voor in te vullen. Wanneer er een onderdeel niet past helpen wij u graag aan het juiste artikel, vandaar dat wij informatie willen achterhalen. Ik zie dat uw retour is toegekend en dat u inmiddels een retourlabel heeft ontvangen. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Altijd voorzien van een snelle levering en top producten.
1ste keer besteld Levering vlg afspraak Postbode nam pakketje weer mee Telefonisch afspraak gemaakt nw tijdstip bezorging Hele ochtend gewacht = afspraak onbekend ?? Zelf pakketje opgehaald 2de keer besteld bij Winparts. 1 dag voor levering = mail ( verwachte leverdatum wordt niet gehaald ) Weer wachten dus
Goedendag Iwan, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop, onze excuses voor het ongemak. Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces. Wij zijn voor de levering van uw bestelling afhankelijk van pakket bezorgers, helaas ontstaat hierbij in sommige gevallen een vertraging. Mocht uw bestelling later dan gepland aankomen doen wij ons best om u hiervan op de hoogte te houden. In het geval dat u in de toekomst Winparts overweegt kunt u gerust contact met ons opnemen om meer informatie op te vragen over bijvoorbeeld de levertijd. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Kan er als niet auto-kenner zelf alles vinden.
Snelle levering en goede service
We kregen de bestelling binnen en de verzegeling van de spray was verbroken. Waarschijnlijk door het vervoer. Een berichtje gestuurd naar Winparts en meteen de volgende dag een nieuwe spray binnen.
Pakket niet gearriveerd op de afgesproken dag, had maar een half pakket gekregen..
Goedendag Robin, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze webshop. Helaas kunnen wij geen garanties geven op levertijd, wij zijn hierbij afhankelijk van onder anderen onze leveranciers en van de pakketbezorgdiensten. Ik zie dat u contact heeft gehad met onze klantenservice en dat het ontbrekende artikel inmiddels is geleverd. Hopende u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Ik kon gemakkelijk mijn onderdelen uitzoeken en bestellen. Alles staat goed beschreven bij het product. Goed en netjes verpakt. Ik had me bestelling binnen 3 dagen binnen. Enigste minpuntje vond ik dat ik bij een besteld bedrag van € 310,00 nog steeds verzendkosten moest betalen van € 10,00. Misschien een tip om boven een bepaald bedrag gratis te verzenden.
Snel en goed geleverd.
Ik bestel voor 350 euro aan onderdelen, alles compleet om een motor fris te maken. Krijg ik allemaal onderdelen opgestuurd die al eens opengemaakt/gebruikt zijn, waar de olie vegen nog op zitten en incompleet zijn (Distributieset die duidelijk al een gebruikt is zonder bijbehorende bouten) en het retour briefje van de vorige klant er nog in de doos. Klantenservice ook erg matig, kan geen antwoord geven op vragen welke onderdelen benodigd zijn terwijl ik ze het kenteken en VIN geef. VIN meerdere keren moeten sturen maar zou onjuist zijn en ze hadden het ''nieuwe'' VIN nodig (???) Overall erg matig, volgende keer bestel ik weer gewoon bij Autodoc
Goedendag, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Uiteraard hoort u uw bestelling in goede orde te ontvangen. Wanneer de door u ontvangen onderdelen niet voldoen kunnen wij deze in vrijwel alle gevallen omruilen. U kunt een foto van uw bestelling naar onze klantenservice mailen of appen. Helaas heb ik van u geen recent contact met onze klantenservice terug kunnen vinden. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Conform bestelling en snel bezorgd!
Einddemper gekocht .stond klaar voor verzending op de dag dat deze zending aan zou komen kreeg ik bericht dat ze eindemper niet konden leveren . Ze boden ee demper aan bijna 2x zo duur Daar moest i ik het maar mee doen Intussen 4 dagen verder
Goedendag Jarie, Bedankt voor uw review. Excuses dat de producten niet geleverd werden en u geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order terug gevonden. Ik zal daarom uw mail in behandeling nemen en beantwoorden. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
Snelle levering en juiste levering. maar als je aanspraak wilt maken op garantie (2 jaar) omdat er een sensor stuk is en je hebt al 2 mailtjes gestuurd, krijg je geen enkele reactie!!!!!
Goedendag, Bedankt voor uw review. Excuses dat u geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order terug gevonden. Ik zal daarom uw mail in behandeling nemen en beantwoorden. Met vriendelijke groet, Steven winparts.nl
5 Banksstraat
Ede 6718 XP