Filtre

Mijn retourzending werd supersnel afgehandeld

Pakket geretourneerd. Binnen 3 dagen netjes afgehandeld

Goed, eerste bestelling was niet op tjd, maar volgende was goed and netje.

Bestellen, afrekenen en vlot in huis. Precies zoals een online winkel zou moeten zijn. Top service.

Mooie website, bestellen en de volgende dag in huis !! Super.

Ben heel tevreden !!

Goede site, snel geleverd

Ik kon mijn onderdeel snel vinden. Levering supersnel. Goede gebruiksaanwijzing middels you tube filmpje. En ik kon weer veilig verder rijden met mijn nieuwe spiegeltje.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede service qua communicatie, bezorging en daarnaast mooie prijs-kwalitateit verhouding. Vriendelijke groet, Een tevreden klant!

Nvt

Snel en betaalbaar

Alles wat je nodig hebt voor je auto hebben ze bij winparts. Snel geleverd en voor een goede prijs.

Snel en efficiënt.

Goede en heldere website. Telefonisch contact vriendelijk. Over het algemeen zéér goede ervaring.

Goede ervaring met klantenservice

Winparts kan beter een andetr bezorgdienst nemen, want DHL maakt er een puinhoop van.2 dagen later bezorgen dan beloofd,en dan op afgesprken tijdstip 2 uur later komen en het pakketje op de stoep leggen ipv af te geven

Waardeloze service

Waardeloos andere woorden heb ik er niet voor. Bestel een koppelingsset en nog meer dingen,krijg ik een grote doos binnen zit alles in behalve de koppelingsset. Dan schrijf ik en wordt er gezegd waarschijnlijk is die in het magazijn blijven liggen. Dat kan wat waar gewerkt word worden fouten gemaakt. Dan krijg ik na 4 dagen een mail dat het niet is blijven liggen maar dat ik een foto van de doos moet sturen omdat het er waarschijnlijk uit gevallen is bij de vervoerder. Ik had al een foto gestuurd maar die zien ze blijkbaar niet en na een week heb ik de doos niet meer. Dan verneem je niets meer en ban je gewoon je geld kwijt en word het niet opgelost. Wel vaker een gevalletje gehad met winparts maar dit slaat alles. Voor mij nooit meer winparts en hoop dat er heel veel mensen zo gaan denken. Klant is hier geen koning

Zeer volledig, betrouwbaar, snel en zeer goed betaalbaar.

Over een paar jaar reeds bestel ik geregeld bij winparts en heb nog geen enkele keer problemen ervaren. Ze hebben goede kwaliteit, ze zijn snel en accuraat met leveren. Hun zoeken naar onderdelen kan via kenteken en ze hebben het tot nu toe altijd de goede onderdelen bij de aangeleverde merken gekoppeld.

goed geregeld

Ook bij omruilen als goed geregeld en snelle levering.

Prima ervaringen opgedaan. Ruime keuze.

Top.

Goede kennis en service.

Goed opgeleid personeel.

Altijd duidelijk op de hoogte en snel geleverd

Triest

Krijg een gebruikt onderdeel opgestuurd. Kost veel moeite om het retour te zenden , en daarnaast moet je ook maar afwachten of je het betaalde bedrag retour zal krijgen.

veel keus en scherpe prijzen

ik vind het wel jammer dat er altijd verzendkosten worden berekend

Prima produkt prima prijs en levering

Prima produkt prima prijs en levering

Net als eerdere bestelling weer goede bestelling/levering/bezorging.

Afgehaald bij Post,NL punt, vlakbij. Verpakking ca 15 maal groter dan productvolume

Goede prijzen

Snelle bezorging en duidelijkheid hierbij qua timing

mijn bestelling op zaterdagavond gedaan en maandagavond had ik de bestelling in huis

Super!!

Super!!