Filtre

=

Fijn en eerlijk bedrijf

Site is goed overzichtelijk en ze hebben erg veel. Ze zijn zowel tel. Als via de App of Chat bereikbaar. Prima bedrijf dus. Het bestelde onderdeel was uiteindelijk niet nodig dus dat kon retour. Wel zelf de kosten hiervoor betalen maar dat vind ik prima

Altijd snel met het leveren! En top in het communiceren met klant!

zeer goede nazorg en service

Ja hoor verkeerd bestelt, niet goed bekeken en dat zie je pas als het binnen is. Geen probleem, dankzij hun service, omruilen zonder verdere kosten. Perfect, geweldig

Onderdelen besteld met alle gemak snel en netjes verpakt geleverd

Snel en goed

Snelle levering en scherpe prijzen.

De website is makkelijk te gebruiken. Veel keus v.w.b. merk van onderdelen. Makkelijke afhandeling en onderdelen snel geleverd. Retourzendingen altijd goed verwerkt.

Betrouwbaar

Goederen meestal snel en in goede staat ontvangen

Alles is goed gegaan. Vlotte zending.

Goedenservice en opvolging bij onze fout.

Fout huisnummer. Keurig voor de tweede keer opgestuurd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9

Prima prijs en snelle levering

Behuizing achterlicht voor Citroen Nemo was hier het goedkoopst (en nieuw). Andere leveranciers zouden een gebruikte leveren en ook nog een paar euro's duurder. Product was ook nog snel geleverd.

Snelle service, goed product

Een 10 voor de snelle levering van een kwaliteitsproduct

100% positief!

snelle levering, goede prijs

ik had bij Winparts een vloermat voor mijn Citroën C1 besteld, ik hoefde namelijk alleen de mat voor de bestuurderzijde te vervangen. Ik rijd (bijna) altijd alleen, de andere matten zijn nog zo goed als nieuw. Winparts is een van de weinigen, die ook gewoon 1 mat kan leveren. Er werd snel geleverd, en de mat is precies op maat.

Assortiment, prijs, levering, alles perfect.

Groot en duidelijk assortiment, scherpe prijzen, perfecte levering.

Zeer snelle levering

Product past precies.

Nette prijs

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Goede levering

Snel

Ben hier eigenlijk niet zo tevreden over....weet niet waar de .....ligt maar..... heb een accu retour gedaanmet track .... volgende dag afgeleverd verkeerd besteld.dus.nieuwe andere besteld,ontvangen ,betaald...maar wacht al bijna 2 weken op m'n geld van m'n 1e accu...dit hoeft toch niet!!?...kan het wel gebruiken namelijk...moet met 50euro in de week rondkomen vandaar deze beetje klacht... mvg LBooi

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Goed bedrijf

Perfect artikel gekocht met een nette prijs. En snelle levering.

Goede sevice en artikelen voor weinig geld

Zeer goede service en snelle levering Goede producten voor weinig geld

zeer slechte levering

Voor de zoveelste keer een verkeerd onderdeel gekregen. Begin februari een motorkap besteld voor een Scirocco krijg ik één geleverd voor een Touran. Uiteindelijk bleek mijn motorkap nog in het magazijn te liggen en hebben ze een verkeerde van een andere klant naar mij gestuurd. Zelf naar winparts gereden om de motorkap om te ruilen anders zou het nog langer duren voordat ik mijn motorkap zou krijgen. Geen compensatie o.i.d. gekregen, wat ik een slechte zaak vind. Eind februari een radiateurgrill besteld voor een Scirocco krijg ik een grill voor een VW Jetta geleverd. Geen idee wat er allemaal gebeurt daar in het magazijn van winparts, maar ze zijn er niet helemaal bij volgens mij. Daarom ook besloten dat ik niet meer onderdelen bestel bij winparts aangezien dit niet de eerste 2x is dat ze verkeerde onderdelen leveren. groet Jonathan

Tief op met je onzin

Al uitschrijven van je klote mails maar krijg steeds je onzin binnen

Makkelijk te bestellen en snel thuis

Het is gewoon een prima site om te bestellen en de levering is ook nog eens snel wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP