Filtre

Prima bedrijf

Goede ervaringen met Winparts. Als een onderdeel niet past, ondanks kenteken check, kan deze terug. Communicatie is vlot en ze denken met je mee. Ze zijn niet altijd de voordeligste, maar dat neem ik graag voor lief. Afwikkeling is gewoon top.

Prima webwinkel met pasgarantie

Website met goede selectiemethode en pasgarantie op kenteken. Helaas het verkeerde onderdeel ontvangen. De dan gratis retourprocedure vereist wat inspanning maar, resulteert in het binnen 1 week ontvangst van het juiste artikel.

Snelle levering, goed verpakt. Producten zijn als verwacht.

Zeer klantvriendelijk.

Gewoon goed zoals het hoort!

Snel levering en super kwaliteit ruitenwisser!

Snel levering en super kwaliteit ruitenwisser!

Fantastische service.

Netjes geholpen ook bij een artikel dat ik niet goed besteld had.

geweldig

snelle levering en een goede kwaliteit/prijs verhouding

Een ruitenwisser besteld ,hoewel ik met kenteken uitkwam op juiste type en leeftijd auto,toch net iets afwijkende ontvangen. Zeer positieve ervaring hoe dit opgelost werd: Via whatsapp direct contact(en niet via mail, waarbij je eindeloos op antwoord wacht zoals bij veel webshops) en zonder dat dat ik eerst de foute hoefde terug te sturen,direct wel de goede toegestuurd gekregen.complimenten over service en communicatie!

Assortiment, prijs en levering, allemaal prima.

Assortiment, prijs en levering, allemaal prima.

Snelle levering en goede producten. Wel een bestelfout gemaakt. Retour kosten te hoog.

Her bestelde werd geleverd.

De bestelling van de onderdelen van 2 verschillende auto's werd correct geleverd.

Goed ,goedkoop en snel

Goede prijs,snelle bezorging,prima dus….

Bij fouten snelle en correcte afhandeling. Goed bereikbaar en snelle responstijd.

Ontbrekende artikel in zending. Vriendelijke klantenservice die vlot reageert en het correct oplost. Genoemde service is tegenwoordig zeldzaamheid, laat staan voor een prijsvechter.

Top geregeld

Terwijl ik van jullie een verontschuldiging per e-mail kreeg dat ze de volgende niet konden bezorgen was dit toch het geval. Top service. Alleen die gigantische doos voor een setje ruitenwissers. We hebben er wel om moeten lachen.

ben vakkundig geholpen

heb zelfs een mail gekregen of ik het goede onderdeel wel had besteld ( wat dus niet het geval was toen kon ik het nog ruilen voordat het verstuurd was )

het bestelde snel ontvangen

Perfect voor online aankopen

Ik doe hier al jaren mijn aankopen voor auto en fiets

Na bestellen snel en goed verpakt verzonden en de prijs is heel goed . Heerlijk om hier te kopen

slecht te bereiken ondeskundige medewerkers

Vaak het verkeerde onderdeel gekregen , dan weer voor een hele andere auto ,

False promises on delivery next day

I placed an order yesterday 23/02/23 before 18h00. The website says explicitly delivery next day. This is the main reason i ordered with this company. I expected the item (battery) today because i need my car for the weekend. I received a track & trace from the courier company with no delivery date, so i called them on 24/02, they did not yet receive the item, so i won't get my battery on time, as the courier doesn't drive in weekend, it will arrive (hope so) somewhere next week when i have to go to work. I contacted customer service of winparts, they responded quick, apologized, but this doesn't make right the things and extra costs i have to organize now because i can't use my car.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Zoals gewoonlijk weer perfect!

De juiste bestelde producten geleverd

Een zeer snelle levering van de bestelde producten op kenteken

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Super snelle levering

Ik ben zeer tevreden.