Filtre

Super snelle levering

Ik ben zeer tevreden.

Snel en betaalbaar

Veel beter dan die enorme duitse toko met 16 veschillende sites en belabberde klantenservice!

Goed gedaan

Verkeerde onderdelen

IK vul het kenteken in om de juiste onderdelen voor mijn auto te krijgen. Dit werkt NIET. Uiteindelijk krijg ik onderdelen van een auto uit 2005 terwijl mijn auto 2013 type was.

Snelle en goede service

Al meerdere bestellingen gedaan bij Winparts. Altijd snelle levering en deskundige klantenservice bij vragen. Laatste bestelling werd zwaar beschadigd geleverd door DHL en enkele onderdelen ontbraken. Winparts loste het op en stuurde de ontbrekende en beschadigde onderdelen alsnog een keer, zonder extra kosten te berekenen. Super service!

fijne webwinkel

Succesvol 1 product besteld

Een goede ervaring

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Altijd supersnelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Correcte levering

Snelle en goede levering

Makkelijk te bestellen en zeer snel in huis Een aanrader!

Snel en fijne webshop voor heel veel automaterialen

Normaal gesproken bestel ik veel in Duitsland maar duurt vaak lang. Bij winparts ook het onderdeel gevonden alleen een stuk goedkoper en veel sneller in huis!

Winparts.nl is da bomb!

Item as described and super fast delivery! Highly recommended! Thanks!

Snel geleverd. Mijn eerste product paste niet, maar dit is netjes opgelost door mijn geld terug te storten. Het tweede paste perfect en is niet van echt te onderscheiden.

Uitstekend goed en snel geleverd

slecht materiaal, goedkope Bosch ruitenwissers.. zo kapot

slecht materiaal, goedkope Bosch ruitenwissers.. zo kapot

Altijd alles goed geregeld

Prima winkel. Altijd goed contact en goede service.

Goed en op tijd ontvangen

Tot 2 x toe bestelling geplaatst, goed geïnformeerd over voortgang bestelling en snelle levering! Gewoon goed, zoals het hoort.

Klasse

Juiste product ,keurig op tijd geleverd

Snel geleverd. En het goede product. Kabels zijn de goeie.

Snelle goede levering

Top !

In 1 woord: waardeloos

Ik kreeg de order binnen van iemand anders. Via meerdere kanalen contact gezocht met Winparts maar geen gehoor. De verkeerde bestelling inmiddels weggegooid met 1 voornemen: NOOIT meer bestellen bij dit bedrijf.

goed gedaan

snel en keurig op tijd geleverd

Snel en goed

Goede service, snel geleverd. Toch niet het juiste, retour geen probleem.

Top bedrijf

Snel geleverd ,en telefonisch goed en vriendelijk te woord gestaan en meedenkend. Prima

5 Banksstraat

Ede 6718 XP