Filtre

Snel en goed

Goede service, snel geleverd. Toch niet het juiste, retour geen probleem.

Top bedrijf

Snel geleverd ,en telefonisch goed en vriendelijk te woord gestaan en meedenkend. Prima

Snelle levering.

Ondanks dat ik op een eiland woon , is de levering meestal binnen 2 dagen binnen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Snelle levering.

makkelijk bestellen snel geleverd

Goede duidelijke website snelle levering

out of spec ****

ordered brakes, turned out that it did not even was conform the specs. Send a mail: no answer... So.. really bad.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Prettig

Fijne snelle levering en top service

Fijne snelle levering en top service, Top en Bedankt WP

Perfecte service

Snel en juist

Jammerlijk

Pakket kwijtgeraakt. Geen oplossing geboden door winparts. Willen alleen onderzoek starten naar waar het pakket is gebleven. Kan weken duren waar ik als klant op mag wachten. Willen niet intusentijd het materiaal opnieuw versturen, ondanks dat het niet om een groot bedrag gaat. Enige oplossing is zelf opnieuw bestellen (en betalen). Dan bestel ik liever ergens anders waar er wel enige service wordt geboden.

Mooi op tijd geleverd en heel goed verpakt. Spiegelglas paste perfect.

Slechte klantenservice

Bestelling van 4 producten geplaatst. Helaas kwam 1 product niet overeen met de beschrijving en afbeeldingen op de site. Was ook niet passend op het model auto waar van ik het kenteken heb ingevoerd op de site. Dit over de chat gemeld en gevraagd of ik het artikel kon ruilen voor het artikel wat beschreven en afgebeeld stond op de site. Klantenservice vroege me om fotos als bewijs en heb deze 2 maal toe gestuurd. Klantenservice hield vol dat ik het juiste had ontvangen wat ik had besteld, nou het product wat geleverd was kwam niet eens in de buurt. Voor mij eens maar nooit meer zeer slecht behandeld en koste me een hele ochtend.....

Verkeerd olie ontvangen terug gestuurd aangegeven dat ik niet meer hoef blijkbaar begrepen ze geen

Blijkbaar begrepen ze geen Nederlands taal

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Goed producten

Ik ben altijd te vrede over wimparts ze zijn altijd hulp zaam

Tevreden

Ontvangen precies goed.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Eerste levering was niet helemaal goed, prima opgelost.

Snelle service, zeer goede klantenservice, erg tevreden!

Had een automat besteld en deze was helaas toch niet de juiste maat -hierover contact gehad en is netjes afgehandeld en mijn bedrag retour. Dit is ondanks dat ik verder (nog) niks gekocht had dus een prima service! Dat onthoudt je voor een eventuele volgende aankoop.

Goed en snelle levering

Slecht advies en daardoor zelf de retour moeten betalen

Slecht advies en daardoor zelf de retour moeten betalen

Snelle correcte service; levering is prima en goed gedocumenteerd met wat besteld is middels een mee

Prettig, goed en snel ! Veel materialen blijkbaar op eigen voorraad.

Veel onderdelen

Veel onderdelen op voorraad. Zeer snel verzonden en scherpe prijzen.

Goede duidelijke we ervaring en communicatie

Jammer dat het 2 dagen duurt voor je de artikelen in huis heb na het weekend verder zeer tevreden

Levering

De levering zou zaterdags geleverd worden maar is zo snel mogelijk op maandag gekomen.

Super veel onderdelen voor een goeie prijs, zelfs voor oude auto’s. Blij dat ik onderdelen heb kunnen vinden en snel binnen.

Goeie service fijne website

Bestellingen kloppen altijd! Snel contact goeie service ga zo door!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP