Filtre

Verzending was altijd correc

Booster was naar mijn mening stuk,duurde lang voor er actie ondernemen werd uiteindelijk weet ik nog niks .Hopende op een goede oplossing de rest was altijd voldoende.

Vlotte levering!

Dinsdag jl mattenset besteld ,Woensdag waren ze er.

Top website

Goede duidelijke website

Goede service!

Snelle levering. Goed contact.

Zeer tevreden over de geleverde service en het leveren van de bestelde onderdelen.

Grote collectie makkelijk te vinden producten voor mijn auto voor een goede prijs

Ik had zaterdags olie besteld voor mijn citroen met de juiste diesel en roetfilter eigenschappen voor 39 euro per 5 liter en maandags was het reeds bezorgd. Een week eerder had ik in mijn woonplaats gezocht naar een 5 liter 5 w30 en dat moest "80 euro Kosten ex btw. Toen had ik geen keus maar ik dacht: dat doe ik niet weer" en nu met Winparts heb ik het dubbele voor de zelfde prijs. en prima kwaliteit.

Omderdelen goed en op kenteken de juiste kunnen bestellen

Uitstekende service.

Omruilen snel en correct afgehandeld.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Fijne website, snel geleverd en betrouwbaar!

Fijne website, snel geleverd en betrouwbaar! Gloeibougie's gekocht voor Seat Leon en Audi A6 van Beru/BorgWarner.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Top bedrijf! Snel geleverd, ik ben er blij mee.

Top bedrijf! Snel geleverd, ik ben er blij mee.

Uitstekend!

Zeer makkelijk om te bestellen. En de volgende dag al in huis.

Super te vredrn

Uitstekend Bedrijf

Winparts levert op tijd en alles past goed.

Duidelijke website. Breed aanbod. Nette prijzen.

Ik kon gemakkelijk op kenteken zoeken waardoor er tevens passing garantie wordt gegeven. Snelle levering.

Snelle levering, goede service, goed bereikbaar

Vriendelijk Genoeg onderdelen met genoeg keus per onderdeel. Genoeg informatie over je bestelling.

prima site

veel onderdelen goede prijs en snelle verzending

Goede site en spullen snel geleverd.

Altijd juiste spullen

Mooie stevige op maat geleverde vloermatten

Producten super

Bestelde artikelen top, de levertijd is echter sinds mijn laatste bestelling, die al even geleden was, veel langer geworden. +3 werkdagen,

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prima webwinkel

Niet compleet

Ik heb twee cleaner 500ml catalytic cleaner Een al betaald €38 dan een ontvangen zonder factuur een heb ik al contact met klantenservice Niks oplossing

5 Banksstraat

Ede 6718 XP