Filtre

wordt gelijk snel en goed geholpen.

altijd de bestelling heel snel binnen.

Top ervaring in alle aspecten

Vorige week heb ik ruitenfolie besteld. De volgende dag al werd het pakketje goed verpakt afgeleverd. Er stond op de gebruiksaanwijzing van het product dat er een lijmlaag op de folie zat, maar dit was in eerste instantie lastig te zien. Hierdoor wilde ik het pakketje retourneren, en had ik via de chat met de klantenservice contact gezocht. Die reageerden snel en professioneel. Ze stuurden meteen een retourformulier op die in de spam map terecht kwam. Echter kwam ik er later achter dat de bestelde folie wel degelijk voorzien was van een lijmlaag. Er zat nog een hele dunne schutlaag overheen, waar je je makkelijk op verkijkt. Hierdoor hoefde ik uiteindelijk het product niet te retourneren en heb ik de ruitenfolie aan de buitenkant van de auto gemonteerd. Het blijft goed zitten en ziet er ook nog eens fantastisch uit! En dat voor een zeer scherpe prijs. Top ervaring. Dit is 5 sterren waard!

Gewoon zeer goed

Supersnelle levering en prima passend materiaal.

Snel levering

Spulletjes snel ontvangen....

Nog even de tijd vinden voor montage... Maar vlot binnen. Bougies en bougiekabels, bougies ivm de onderhoudsinterval , kabels preventief.

Doen wat ze beloven

Alles nagekomen wat ze beloven.... zelfs eerder ontvangen... top

goede prijs kwaliteit

Snelle levering.

Zoals altijd , perfecte onderdelen voor 'n nette prijs !!!

De reden waarom ik altijd mijn benodigde onderdelen bij Winparts.nl bestel is , omdat de kwaliteit altijd goed is en omdat er 'n pasgarantie gegeven wordt , en bovendien is de levering snel en correct !!!!

Snelle levering en veel aanbod

Er stond voor bij dit artikel (Alfa Romeo embleem) voor 21 uur besteld volgende dag in huis. Ik was aangenaam verrast dat dit gezien vele andere webshops ook echt klopt. 19 uur besteld vanuit andere kant van Nederland en inderdaad nog geen 24 uur later volgende dag al in huis. Gewoon top!

Goed en duidelijk

Levering werd aangegeven de volgende dsg maar heb een extra dag op de levering moeten wachten Niet zo netjes

Goede informatie en ondersteuning bij bestelling

Ik had met enige haast sneeuwkettingen nodig. Maar welke geschikt voor mijn camper zijn was me niet duidelijk. Gied geholpen door winparts. Die ik geselecteerd had waren niet op voorraad, maar winparts had. Een goed alternatief. Besteld en na 2 werkdagen bezorgt.

Netjes en snel geleverd

Helemaal tevreden met automat en snel geleverd

Altijd goed en makkelijk

Geweldig als altijd

Prima bedrijf

Betrouwbaar, meedenkend

Snelle levering en juiste onderdeel

Top. Ga vaker hier bestellen

Snel en netjes verpakt topprodukt.

Snelle en correcte levering. heel goed verpakt. Voldoet compleet aan de verwachting.

Goede en duidelijk web site snelle levering.

Top bedrijf

Goede service , en snel

ruitenwisser

Een ruitenwisser besteld, helaas verkeerde ontvangen geretourneerd en meteen na tel. contact de goeie ontvangen. Vriendelijke klantenservice.

Steeds in orde

Nog nooit mis of fout ervaren. Ik zorg wel dat ik altijd perfect weet dat ik de juiste auto selecteer, en dan loopt het perfect... Zelden een nalevering. Meestal ook netjes op tijd en goed verpakt. Zeer scherpe prijzen.

Helaas relaat geleverd

Kreeg voor 22.00 uur al een mailtje dat de levertijd niet gehaald werd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Correct en snel

Duidelijke website correct en snelle levering

5 Banksstraat

Ede 6718 XP