Filtre

Goede, snelle service en keurig verpakt.

Ruitenwissers besteld, snel geleverd en keurig verpakt. Echt een aanbeveling dit bedrijf.

Kundig, goede onderdelen in verschillende prijsklassen

Uitstekend.

Geen verdere woorden aan vuil maken. Gewoon uitstekend.

Alle service is top. Ze zijn klantvriendelijk. Ze denken met je mee. Ze zijn eerlijk. ( Zie foto ) Dit hebben jullie ook weer precies in mijn maat en mijn type ( Top )

Ok

Beste onderdelen uit nederland

Mijn ervaring met winparts is vertrouwelijk en super snelle bezorging beste bedrijf uit nederland alles is te vinden op kenteken ik zou zeggen als je wilt bestellen is winparts mijn favoriet autoonderdelen bedrijf zeer tevreden 10 steren is niet genoeg 100000000 steren krijgen ze van mij

Ben zelf niet super handig maar de uitleg en video's helpen een hoop.

Heel slecht

Ik heb mijn pakketje veelste laat ontvangen terwijl het de volgende dag bezorgd moest worden en toen ik eenmaal mijn pakketje binnenkreeg schrok ik er van hoe mijn pakketje was ingepakt mijn pakketje was door meerdere kartonnen dozen ingepakt wat 1 geheel vormde er zat aan alle kanten plakband op en al me producten van de dozen zijn ingedeukt ik ben heel erg ontevreden hoe mijn bestelling is geeleverd. Ik heb de doos al weggegooid anders had ik zeker een foto opgestuurd.

gewoon simpelweg geweldig

Spullen waren echt de andere dag binnen

Snelle correcte levering

Radiateur Opel Vivaro

Snel en correct

Snel en correct

Fijn bedrijf en vlotte levering

Fijn bedrijf en vlotte levering. Helpen je graag mocht het product niet juist of verkeerd zijn.

Juiste materialen gelijk de volgende dag geleverd

Positief - een aanrader

Optijd het juiste netjes afgeleverd !

levertijd klopt niet

Bestelling geplaatst in de webshop. Een Bosch accu voor 18:00 uur. Wordt met dikke groene letters aangegeven dat op voorraad is en volgende dag geleverd mits voor 18:00 uur besteld. Om 21:56 krijg ik een email dat de levering niet gaat lukken. Komt een dag later. Vervolgens geen reactie op een emailtje/berichtje en toen maar gebeld en enkel track and trace ontvangen. Meer dan cijfer 3 geef ik hun niet.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Geweldig.

Betaalbare prijzen en snelle levering.

Goede, duidelijke en behulpzame webshop

De benodigde materialen kon ik snel vinden en zien of deze voor mijn auto geschikt waren. Voordelige prijzen en snel geleverd.

Service zo als service moet zijn.

Kwaliteit en snelle levering.

heb de latste bestelling zeer ontevreden geweest want moest en 1 dag en is binnen gekomen en 3 dag!

ontevreden !

perfect

prijs verhouding en kwaliteit en goede service

Goede snelle bestelling, alles in orde, zo houden.

Toppers

Al n tijd klant , altijd goeie vlotte service , en top prijs , product verhouding . Zelf n verkeerd item besteld maar ook dat word geregeld en recht gebogen ....klasse .

5 Banksstraat

Ede 6718 XP