Filtre

Prima. Ga zo door.

Het is altijd een risico om op afstand te kopen. Maar in deze is mijn ervaring prima. Ga zo door en u zult klanten winnen.

Garantie/ruiling communicatie is zeer slecht.

Ik was altijd wel tevreden geweest over Winparts, maar als het op Garantie/ruilen aankomt... Dat is waardeloos en duurt veel te lang, vooral de communicatie. Na het defecte artikel geruild te hebben (met borg) moet je blijkbaar na 2 weken ook nog zelf achter je centen aan!!!

Bestelling geplaats, goed product en snelle bezorging. Ga zo door

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik ben aangenaam verrast door Winparts door hun duidelijke website waardoor ik kreeg wat ik nodig had. En snel.

Goed bedrijf

Goed bedrijf alleen de vervoerder is slecht als ik niet gereageerd had was mij bestelling er nog niet geweest

Jammer dat d.h.l. de verpakking zwaar beschadigd had maar hier kan winparts niets aan doen. Telefonisch kontact gehad met winparts ivm garantie Dit werd goed opgepakt

Stuurt ongevraagd review verzoeken

Met een uitschrijf optie die niet werkt. Ook ongevraagd aangemeld voor een nieuwsbrief. Dat is niet conform de AVG.

Gewoon Top

Goede en snelle service

Levering was op tijd & klantenservice vroeg 2 dagen later iets na

Ik had een tankdop besteld. De levering was keurig een dag erna! Na twee dagen vroeg men vanuit de Klantenservice van Winparts.nl of de tankdop wel goed paste, vanwege de kentekencheck die ze hadden gedaan! Ben daarom erg tevreden over de bezorging & de aftersale.

Top service. Al jaren!

Wat je besteld klopt altijd!

Snelle levering levering als afgebeeld

Vind het erg prettig dat de afbeelding 100 procent klopt met wat je krijgt

Prima! Goed te woord gestaan door de dames!

Na goed voorbereidend gesprek gehad over welk zijwindscherm het zou worden is het ClimAir geworden. Vandaag gemonteerd,voor 2 deuren in een paar minuten gelukt! Geen gedoe met klemmetjes,zo in deur,klaar! Las op het internet dat deze zijn goedgekeurd in Duitsland. Bedankt voor het advies. R.Hetem.

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

waardeloos als je garantie hebt van schokbrekers is er niet uit te komen

ik moest notabene geluids opnamen maken en dat is niet te doen.je bent een goede klant bij aankoop maar als er verkeerde rubbers bij zitten is dat een ramp om alleen de rubbers om te ruilen slechte service!! bij vragen om telefonisch contact diverse keren heb ik de zin om te reageren maar laten zitten en heb de oude rubbers gemonteerd .Gerrit van Oort

Snel en gratis verzending

De automat paste perfect. Danku voor de snelle service

Producten waren snel geleverd

Prima hulpmiddel!

Geweldig gemakkelijk in de auto draaien na b.v. een heupoperatie.

Super snelle levering

Scherpe prijzen en snelle levering

Altijd snel en goed

Subliem volgens afspraak

Ik vind het tot in de puntjes verzorgd

Besteld op kenteken, snel geleverd en past!

Radiateurdop besteld op kenteken gecheckt en dan maar hopen dat hij past. Helemaal goed!

Prima en snel verzonden

Makkelijk besteld en snel verzonden, scheelt gewoon ruim 55 euro met originele onderdeel van Mercedes-Benz... Dus mensen kijk eerst hier ipv bij je dealer.

Goede en snelle levering

Na fout van mijn hebben ze het snel en netjes op gelost

Goede en snelle afwerking van mijn bestelling

Goede en snelle afwerking van het door mij bestelde onderdeel

duidelijke info, goede prijs

producten met pasgarantie. waren zoals beschreven geleverd zoals aangegeven

5 Banksstraat

Ede 6718 XP