Filtre

Uiteindelijk alles goed gekomen

Bij mijn laatste bestelling was er enige onduidelijkheid over het bestelde product. Op de site stond dat het een set toplagers zou betreffen, maar uiteindelijk is er maar één geleverd. Via Whatsapp contact gezocht en uitgelegd dat dit niet duidelijk op de site stond. Winparts heeft dit netjes opgelost en mij alsnog kosteloos een 2e lager opgestuurd.

Top service en snelle levering van producten voor een scherpe prijs !

Alles is simpel en makkelijk te bestellen en word snel geleverd in een woord Top !!

slecht contact telefoon woord niet opgenemen mail ook niet

ik heb 2 sets wieldopen besteld en betaalt en 1 set gekregen al paar keer gemaild en foto,s opgestuurd naar mail maar nog steeds geen 2e set opgestuurd gekregen ,ik dacht misschien haden ze maar 1 set op voorraad dat het na geleverd werd maar nee geen reactie op mail en telf woord ook niet opgenomen de computer telefoon doet het zelfde rideltje u kunt ook chate of mailen maar helaas ook al geprobeerd!!!!!! P/S produktie foto heeft u al 3 stuks order nrWP223-050667 regel het gewoon anders de laatste keer

Super.... snelle levering, wordt meegedacht indien iets verkeerd besteld wordt.

Super.... snelle levering, wordt meegedacht indien iets verkeerd besteld wordt.

Goede ervaringen

Al meerdere bestellingen gedaan en zijn op de aangegeven dag ook bezorgd

Goede service en snelle levering.

Geen gezeur als je verkeerd besteld en het wil omruilen.

Goed maar niet snell als zeggen

Niet meer

Goedkoper

Voor 4 uur bestellen dan is je kans groot dat het word volgende dag geleverd of een dag later

Bestellen, direct leveren, perfect.

Fijn dat ze er zijn

Gewoon top

Geen gezeur.goed product,alleen dubbel besteld maar geen probleem.gewoon een retour genomen.goed bedrijf

zowel via chat als levering prima

doe er graag mijn bestelling,ik vraag via de chat als ik iets niet zeker weet en altijd het juiste wat ze aanraden.

Makkelijke site en afgesproken levering, top!

Sneeuwkettingen gezocht, veel opties, juiste gevonden op basis van info. Scherpe prijs en levering binnen een dag. Zeer tevreden dus

prima service, snelle en acurate levering (DHL)

Duidelijke website. Vind zelf specificaties erg belangrijk, vermeldingen als TUV keuring vind ik belangrijk en zijn ook duidelijk aangegeven

Is gewoon uitstekend, meer kan ik niet vertellen...

Duidelijke website, goede instructies, onderdeel voordelig geprijsd en snelle verzending

Snel en duidelijk

Juiste onderdelen Snelle verzending

Prima service, komen de afspraken na.

Alles prima in orde, TOP

Prima bedrijf

Gewoon besteld en twee dagen later in huis. Gasveren passen prima en 5e deur gaat weer soepel open. . .

Prima adres!

Voorheen bestelde ik nog wel eens bij die grote onderdelenleverancier met de oranje-zwarte dozen uit Duitsland, maar; De prijzen bij Winparts zijn zeker zo voordelig en je hoeft geen dagen in onzekerheid te wachten wanneer de bestelling binnenkomt! Prima zo!

Snelle en betrouwbare service

De bestelling kwam vlot en was in overeenstemming met de verwachting.

Netjes bezorgd en correcte service

Bestelde materiaal is van goede kwaliteit. Netjes verpakt en op tijd bezorgd. En goede service. Duidelijke Website

Snelle levering!

Zeer nette levering

Auto vochtzakjes besteld voor de elektronica achter in onze werk auto, zéér netjes geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP