Filtre

Makkelijke site en bestellen ging makkelijk. Is wat ik verwachte van het onderdeel

Snel geleverd voor een goede prijs

Producten zijn altijd goed van kwaliteit en snel geleverd de pasgarantie klopt niet altijd maar omruilen of terugsturen is nooit een probleem

Prima geleverd snel en passend op de auto

Netjes en goed !

Van bestelling t/m levering netjes en correct afgehandeld zoals ik gewend was ! Hou dit vol .

Uitstekende service en communicatie

Winparts levert wat ze beloven en als levering al niet binnen gestelde tijd lukt, stellen ze je direct op de hoogte. Prettige manier van communiceren en snelle levering. Webwinkel is ook prima benaderbaar.

Waardeloos

Mn zending was 3x vertraagd waardoor ik constant mijn monteur moet afzeggen. Uiteindelijk zending geannuleerd, ergens anders besteldben binnen 2 dagen binnen gekregen.

Mijn ervaring is prima goederen worden op tijd geleverd. Als er een probleem is wordt dit prima opgelost .

Snel en goed, mooie prijs

Snel en goed, mooie prijs. Voeldoet 100% aan verwachting

Krijg niet het goede artikel geleverd

Mijn ervaring is niet goed bestel een product, maar krijg een vervangend artikel geleverd wat niet precies hetzelfde is en doet. Helaas maar niet meer bestellen wij Winparts.

Oke

Goeie servi ce

Goed assortiment, vlotte handling

Het assortiment bij Winparts is zeker ruim te noemen, de service is vlot en verzending gaat probleemloos snel.

Goede en duidelijke website. Zeer gevarieerd. En op tijd bezorgd.

Uitstekend.

Ik heb na diverse bestellingen nog geen enkel problemen probleem ervaren, ben vol lof over WINPARTS. nl.

Pasgarantie geven terwijl het artikel niet past

Gasveren besteld met pas garantie, achterklep kan niet meer dicht. Klantenservice geïnformeerd over mogelijkheden van retour, werd verteld dat deze waarschijnlijk wordt geweigerd. Een mail gekregen dat mijn retour door hun is aangemeld voor 1 artikel en niet beide. Had ook nog geen toestemming gegeven voor een retour.

Snelle levering van de juiste producten voor een scherpe prijs.

Snelle levering tegen een goede prijs

Bestel er regelmatig Altijd op tijd en goed spul

Gewoon goed

Na foutieve levering alsnog goede product de dag erna kostenloos nageleverd

Erg fijn dat je je kenteken kan ik vullen en precies kan zien welke onderdelen voor jou auto geschikt zijn! Erg snelle levering en netjes verpakt.

Uitstekend.

Vandaag besteld,morgen thuis en goedkoop.

Snelle levering voor een prima product

Wieldoppen bestelt voor een Suzuki Swift. Volgende dag thuis en zitten snel en blijvend onder de auto.. Tevreden klant bedankt!

Bestellen en volgende dag in huis

Prima service, snelle levering

Snelle Levering, goede kwaliteit.

Op zich prima afgehandeld, echter de omschrijving van de geleverde automat is wat dubbelzinnig en verwarrend.

Service top en duidelijk

Leveringen goed alleen jammer door Dhl

Handige site, goede prijzen

Snelle levering, uitgebreid pakket. Handige site

5 Banksstraat

Ede 6718 XP