Filtre

Juiste product, tegen een goede prijs, keurig op tijd geleverd.

Juiste onderdeel op tijd geleverd

Duidelijke website. Kwaliteitsproducten. Conform belofte geleverd.

Prima product, snelle levering, goede prijs. Alleen jammer dat de ‘pasgarantie’ via het kenteken niet werkte voor mijn VW ID.4. Niettemin pasten de matten uitstekend.

Snelle levering,duidelijke en makkelijke Website. TOPPER

Lek gevonden

Dmv de uv kleurstof heb ik de lekkage van mijn koelsysteem gevonden.

snel en goed en goedkoop

Ok

Goede service.

Goede service, artikelen snel geleverd en zoals beschreven op de site. Niets op aan te merken.

goede producten en snelle levering top

goede producten en snelle levering

goed, snel en gemakkelijk

Ruitenwisserbladen besteld voor HYundai I10. binnen no time geleverd en tov. de fysieke winkel een stuk goedkoper. nog niet geinstalleerd maar zullen ongetwijfeld wel passen.

Snelle levering heldere communicatie

Mooi op tijd geleverd

Zeer snelle en correcte levering.

Het is goed

N.v.T.

top en snel

ff bestellen en snel inhuis

Snel in huis voor goede prijs

Na bestelling snel (2 werkdagen) bestelling in huis.

Beloven wat ze gaan doen en doen ook wat ze beloven.

Ruitenwisserbladen besteld, zouden passen op mijn auto. En dat klopt perfect. Levering beloofd volgende dag en dat was ook het geval. Betrouwbaar en goed dat is hun dé vies en dat klopt helemaal.

Goed advies en snelle levering

Mijn eerste kennismaking met Winparts was prima. Een uitgezocht artikel van een bekend merk voor een prijs waar ik bij mijn garage bijna de helft meer voor moest betalen. Vlotte levering.

Super voor elkaar

Prachtige goed overzichtelijk website, met bijna oneindig veel onderdelen die bovendien scherp geprijst zijn. Verzending met track en trace zodat je weet waneer het bestelde onderdeel bij je is. Kortom super voir elkaar!

Goede klantenservice

Had de verkeerde lampen besteld. Goed geholpen om de goede uit te kiezen en ouwe terug te sturen. Top

Overzichtelijke website en snelle levering

Alles wat geleverd is past prima.

Vele keuzes, snel geleverd

Hoeft niet snel te zoeken als je wat nodig hebt. Bestellen en de volgende dag geleverd. Aanrader!

Meer dan goede service

Ik had verkeerde achterruitenwisser gekregen bij een set van 3 en kreeg gewoon de juiste later gratis toe gestuurd Dat is pas service top top

Goede product

Zoals is hij omgeschreven.

Website is fijn in gebruik. Verder doet Winparts wat ze belooft namelijk dat je het bestelde de volgende dag in huis hebt. En niet onbelangrijk de prijs is zeker scherp !

Erg goed.

Duidelijke site en snelle levering.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP