Filtre

Super geholpen.

Na dat er iets fout was gegaan. Met mijn bestelling werd ik snel en goed geholpen met het terug sturen. En werden mijn goede spullen snel opnieuw geleverd.

Alles netjes te volgen en op tijd geleverd. Mocht er poot nog eens iets nodig zijn weet ik waar ik moet zijn.

Happy with purchase

Delivery next day, products as described. Recommend

Ontevreden

Blijken niet te passen. Geprobeerd iets aan te passen waar 1 wieldop is beschadigd en het nog niet lukt om ze erop te krijgen. De wielmoeren komen tegen de binnenkant aan waardoor ze niet passen. Beetje jammer. Mvg. Jan Kappen

top webwinkel

zonder gedoe kan je ruilen voor een ander product of geld terug was alles maar zo goed als bij winparts

Snel geleverd.

Besteld en reeds de volgende dag afgeleverd. Mooi produķt.

duidelijke regels en snelle levering

Prijs, kwaliteit en bezorging prima in orde

Wij zijn blij met de kwaliteit van de door ons bestelde matten set voor onze Ford Fiesta. En dan ook nog eens een scherpe prijs. Wat mij betreft voor nu een dikke 10!

Heel goed and goed prijz

Goede koop!

De spullen die ik hier koop voor mijn auto zijn altijd van goede kwaliteit. Enige wat nog verbeterd zou kunnen worden is de verpakking van een bulk verpakking motorolie bijvoorbeeld.

Ingepakt door een Neanderthaler

Mijn bougies zaten los (veel zelfs zonder klein doosje) in een doos gegooid en hebben dus de gehele reis in die does zitten kletteren. Dus maar weer wachten bij autodoc....

perfect

zeer snelle levering ik moet het headlight restore kit nog uit proberen

Goede kwaliteit prijs verhouding snelle service

Levering en contact over levering: perfect

Verkeerde product besteld, werd gebeld om nadere specificatie van het juiste artikel. Ruiling supersnel plaatsgevonden. Contact met klantenservice meer dan goed. Heel vriendelijk, behulpzaam en adequaat

bestellen, betalen, leveren is goed. Alleen als er zich een probleem voordoet is het soms even onlogisch, komt uiteindelijk wel weer goed maar mag/kan vanzelfsprekender.

Gewoon goed

Dank u wel

Gezocht naar het product en het voldoet aan alle eisen

Goede overzichtelijke site, goede beschrijving en plaatjes. Al om al een zeer klant vriendelijk en goed inelkaar gezette webshop. + Goede prijs kwaliteit verhouding. Geen verdere op of aanmerkingen ga zo door voor onderdelen kom ik zeker nog eens terug

Dramatisch

Voor het bestellen staat dat alles op voorraad is en volgende werkdag bezorgd. Direct na het bestellen ontvang je een mail dat het niet op voorraad is en dit 3 dagen duurt. Na 3 dagen nog niks gehoord en gebeld, geven aan dat met onderdeel zelfs nog gemaalt moet worden. 1.5 week na de bestelling ontvang ik eindelijk de onderdelen en is het verkeerde opgestuurd. Wederom gebeld, duurt weer paar dagen om ander onderdeel op te sturen. Word gezegd: is erg druk in het magazijn en we geven geen voorrang aan mensen, terwijl mijn bestelling al van 1.5 week ervoor was. Hierdoor stond mijn auto 2 weken stil omdat zij hun zaken niet op orde hebben!!!

Super bedrijf

Super altyd snel goedkoop juiste product niet goed snel retour en geld terug kunnen vele site een voorbeeld aannemen

zit nog steeds te wachten (al 3 dagen ) op behandeling retour

Iets kopen en bezorgd krijgen gaat heel goed bij Winparts. Ze houden je goed op de hoogte , mocht iets vertraagd zijn bij bezorgen van je aankoop. Ik ben doorgaans een goede klant van hen die ze te vriend moeten houden. Een retourbehandeling gaat echter heel wat minder snel. Zit al 4 dagen te wachten hierop (als het al niet veel langer gaat duren) Bij een concurrent van Winparts uit Rotterdam - waar ik ook iets besteld had - was een retour aanvraag echt letterlijk binnen 4 uur geregeld en had ik mijn retouretiket en alles er op en eraan via email binnen.Ik zal nog net geen namen noemen, maar wel iets met auto-onderdelen en nog wat. Daarom nog net een mager 7 tje momenteel in de hoop dat ze het alsnog snel rondbreien bij Winparts.

Onderdeel Op vooraad... Echt Niet!!!

Onderdeel voor mijn auto besteld dat op de site op voorraad stond met 1 week levertijd. E-mail ontvangen van Winparts dat het onderdeel binnen 2 weken geleverd zou worden. Contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd waarom het onderdeel op voorraad zou zijn maar 2 weken zou duren om te leveren. Het antwoord van de klantenservice was om te zeggen dat dit jammer en ongelukkig voor u is en geen compensatie bood. Vreselijke service en raad het gebruik van Winparts niet aan.

Gewoon goed.

slechte terugkoppeling op klacht

Onderdelen besteld die absoluut niet passen. vervolgens geen terugkoppeling.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP