Filtre

Altijd goed

Omdat de afspraken altijd kloppen en de producten goed zijn

klotezooi

nooit meer bestellen bij winparts.nl je kan beter je geld gelijk in de vuilnisbak gooien

Goed ook omruilen

Onzin

2 slagen gehaald voor mijn bmw nooit meer laaste keer hier kan je fluiten na je geld niks klopt ookal schrijf je bij hun oem nummer en kenteken Slecht medewerkers luisteren niet na je als klant zijnde 10 keer bellen blijven uit eindelijk een slang kan terug en hopen dat de ander slang past Het gaat hier om een intercooler slang wat kwaaltjes zijn bij bmw ik zal iedereen aanraden niet te Tenzijde je geld wilt weggooien

Vaak wel een goede prijs/kwaliteitsverhouding.. bezorging gaat ook vaak vlot, ben zelf een terugkerende klant dus dat zegt al genoeg denk ik.

perfect

goed product goede prijs

Snel verzonden, goede spullen.

Snel geleverd en goed product

Avonds besteld en mee volgende dag geleverd

Goede kwaliteit geleverd en zeer snel in huis

Makkelijk, kwaliteit en snel.

Toppie

Altijd goede en schappellijke prijzen. Duidellijk over verzending en die klopt. Kortom 5 sterren

verschillende ruitenwissers

Wij hebben twee auto's. Dat voelt nog steeds wat decadent. Voor beiden kocht ik nieuwe ruitenwissers. Voor en achter. Na bestelling kreeg ik direct een mailtje dat deze ruitenwissers niet bij elkaar konden horen. Dat klopt. Maar toch heel netjes. Op de beide auto's passen ze overigens keurig.

Goed. Maar mag wat mij betreft wel binnen 1 dag.

Kwam wel binnen de tijd die jullie aan geven op de website.

Goed en optijd

Goede ervaringen

Nooit lang wachten op de bestelling

Snel, kwaliteit en een goede prijs.

Snelle levering van je bestelling met track and trace. Kwaliteit merken tegen een goede prijs. Assortiment is zeer ruim en makkelijk te vinden.

Vlotte levering Mooie prijzen Veel voorraad

Goede service en snelle levering

Doordat je doormiddel van het invoeren van je kenteken. Gelijk de producten te zien krijg die geschikt zijn voor je auto. Is dit super handig. Producten zijn van goede kwaliteit, en de levering is snel.

niet supervoordelig maar was er wel in 2 dagen

prima website

Na 1 dag in huis

betrouwbare verkoper

goedkoop en kwalitatieve dakkoffer, enige minpuntje, je krijgt iemand aan de lijn en zegt dat hij gaat terugmailen of terugbellen, dat ze dat dan ook effectief moeten doen. voor de rest heel vriendelijk aan de telefoon en wel behulpzaam. om producten te kopen raad ik deze site wel aan.

Gewoon goede service en prima onderdelen

S'avonds besteld en volgende dag in huis

Incompleet en geen reactie

Dakdragers besteld. Snel geleverd maar incompleet. Heb dit per e-mail laten weten, maar geen reactie terug. Heb zelf elders, tegen extra meerkosten, het probleem moeten oplossen.

Top producten en snel gekeverd

*** bedrijf

Klote omruil beleid, oftewel geen……

1 x verkeerde artikel gehad zonder problemen omgeruild

5 Banksstraat