Filtre

1 x verkeerde artikel gehad zonder problemen omgeruild

Kost niks maar is ook niks

Deze dode hoek spiegel is haast niet te monteren gewoon rommel niet kopen!!!!

Gekregen wat ik besteld heb

NAAR WINPARTS.NL VOOR MOOIE PRIJSJES

niet duur snel geleverd top producten

Bezorging dag te laat

Automatten besteld voor 18.00 uur en niet de volgende dag geleverd terwijl er staat voor 21.00 uur besteld volgende dag geleverd van daar 2 sterren

zeer goed

ZEER GOED

Gewoon goed

Tankdop besteld, makkelijk te doen op de site. Snel geleverd en paste goed.

Goed retourbeleid

Zoals beloofd!

Prima ervaring met dit bedrijf. Zoals beloofd artikel volgende dag in huis.

Snelle levering en goede prijs.

Goede service en snelle levering.

Snelle levering van een bumpergrill. Het product is dunner dan de originele bumpergrill, maar past prima.

Blijven SPAMMEN voor een review

Blijven SPAMMEN voor een review, o.k. hierbij dan! Per e-mail laten weten dat ik hier niet van gediend ben maar het maakt geen verschil Niet met een onzin reactie komen van afmelden nieuwsbrief want ik schijf mij nooit in voor een nieuwsbrief. U kunt hierbij gelijk mijn account volgens A.V.G. verwijderen, ik zal nooit meer iets bestellen! U e-mailadressen komt vanaf nu ook niet meer binnen in mijn mailbox

Alles perfect

Levering volgens afspraak.

Goede service en kwaliteit

Heb een set draagarmen gekocht zeer te vrede goed geholpen en prijs kwaliteit is ook heel goed

Groot assortiment, goede prijzen en snelle & correcte levering.

Prettige makkelijke website met daarop het grote assortiment van WinParts. Bestelling en betaling werken snel en e.e.a. wordt snel & correct geleverd. Aanrader!

prima bedrijf met goede prijzen

Krijg altijd alles keurig geleverd. Levertijd soms wat langer al hoewel altijd onderdelen besteld worden die geclaimd worden in voorraad te zijn.

Super ervaring.

Deze mensen checken echt of het voor de goede auto is. Zo niet dan maken ze het bespreekbaar via chat of telefoon. Alles ging snel.

Altijd goed.

Goede service voor een scherpe prijs

Onderdelen worden snel geleverd en wanneer niet juist door fout in bestellen wordt je snel en netjes geholpen

Omruilen proces slaat nergens op

Ik had de verkeerde ruitenwissers besteld en ik kon ze omruilen, maar hiervoor moest ik ze terugsturen, paar dagen wachten op de beoordeling, factuur ontvangen + betalen voor rest bedrag en toen pas ontving in de nieuwe set. Het had veel sneller geweest als ik nieuwe had besteld en de oude retour had gestuurd. Verder was alles wel netjes geregeld.

Prijs,kwaliteit,levering uitstekend .

Ruitenwissers besteld van het merk bosch levering en kwaliteit meer dan ok !!

wisselend

altijd tevreden onderdelen besteld, alleen vindt een garantie procedure bij winparts zeer slecht. als er iets voor een garantie terug gaat vindt ik dat winparts hier zeer slecht mee om gaat.

Product goed maar een late levering

Online was snel besteld en zou de volgende geleverd krijgen maar was 3 dagen later Product is top

Prima via chat geholpen

Prima geholpen via chat met de zoektocht naar de juiste kachel weerstand voor de Citroën c3.

Positief verrast

Tijdens app contact twijfels om te bestellen uiteindelijk goed geholpen toch besteld pakket snel binnen met de juiste onderdelen en goed verpakt

5 Banksstraat

Ede 6718 XP