Filtre

Superservice!

Prima spul!

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Besteld en de volgende dag geleverd tegen een scherpe prijs

snel geleverd, duidelijke website

voldoet aan de verwachtingen

Fijn bedrijf en snelle levering ook de prijs is gunstig

Keurige zaak in alle opzichten

Alles OK - klantenservice kan beter

Bij Winparts verkopen ze A-merken met alternatieven; allemaal voor een concurrerende prijs. De kortingscode die wordt beloofd als je je op de nieuwsbrief abonneert, wordt niet automatisch verzonden. Ook na dagen wachten niet. Het contact hierover met de klantenservice via email wordt niet beantwoord en dat is niet best. Ik moest de chatfunctie op de website gebruiken om het uiteindelijk voor elkaar te krijgen. Contact met de klantenservice en dan via email moet echt sterk verbeteren. Moet er niet aan denken als ik ze echt voor een servicekwestie nodig heb. Uiteindelijk wel de bestelling met korting kunnen plaatsen. Dat liep allemaal prima en gesmeerd; snel verstuurd en via DHL geleverd. De artikelen waren goed ingepakt en van een goede kwaliteit. In mijn geval een mattenset voor een VW Polo uit 2011.

Katalysator cleaner

Prima produkten.

Prima levering. Alleen veel te optimisch wat betreft de leveringstijd. Er gaat vrijwel altijd een dag of drie/vier overheen voor het bezorgd wordt. Gewoon een eerlijke leveringstijd vermelden.

Onlangs een onderdeel gekocht bij Winparts, en ik ben zeer tevreden! Snelle levering binnen 3 dagen en altijd goede service!!! Onderdeel past precies zoals moet en hoeft niet retour zoals bij vele andere leveranciers!!! Al enkele jaren altijd tevreden over Winparts. 100% aangeraden !!!

Prima bedrijf

Doen wat ze zeggen tegen een concurrerende prijs

Heel goed ervaring mee.

Een website met goede scherpe prijzen, en daarbij heeft winparts ook een heel goede service.

Prima !

De rubberen matten passen perfect

Goede service voor een scherpe prijs.

Snelle en betrouwbare levering van onderdelen. Mocht er iets misgaan dan is de klantenservice zeer behulpzaam om het op te lossen.

Goed spul en niet te duur

Doen wat ze beloven

Prettige hulp aan de telefoon. Precies het goede onderdeel voor een aantrekkelijke prijs.

Duidelijke site en goede service!

Al aantal jaar klant en tot op heden niets op aan te merken !

geweldig goed Bedrijf

Ik ben Super tevreden . Met Winparts. Top Bedijf uit het Noorden.

heel tevreden

snel en goed, zoals het hoort

Probleem goed opgelost.

Ik had een linker knipperlicht unit besteld voor de auto van mijn zoon. Het kenteken had ik natuurlijk doorgegeven maar, mijn schuld, was het bestelde en geleverde exemplaar niet voor dit bouwjaar geschikt. Het bouwjaar had ik verkeerd gelezen. Uiteindelijk is het wel goed opgelost maar had graag gezien dat adhv het kenteken mijn bestelling op juistheid was gecontroleerd. Verder nogmaals goed opgelost via de WhatsApp.

Goedkoop en snel geleverd .

Heb ook wel eens een slechte ervaring gehad met dit bedrijf maar merendeels gaat het gewoon goed . Onderdelen voldoen aan de verwachtingen .

Kom er al jaren toen het nog van Essen was, wordt alleen maar beter met de webwinkel..!!!

Blijf met het logistieke deel in winneweer zitten..!!

Duidelijke website. Snelle levering

Met de kenteken check op de website makkelijk de onderdelen te bekijken en te bestellen.

Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding....

Mijn eerste bestelling/contact met Winparts is zeer goed bevallen . echt een aanrader.....

Een goede zaak en vriendelijk personeel

Verkeerde artikel besteld Een telefoontje en ik kon het de zelfde Nog omruilen toppie

5 Banksstraat

Ede 6718 XP