Filtre

Een goede zaak en vriendelijk personeel

Verkeerde artikel besteld Een telefoontje en ik kon het de zelfde Nog omruilen toppie

Goede prijs snel in huis

Gunstig prijs was voor mij reden om dit on line te bestellen. Levering was goed en snel.

Zeer goede service

Mijn bestelde product kwam beschadigd aan, foto als bewijs gestuurd naar de klantenservice. Tot mijn verbazing de reactie dat het defecte product nagestuurd zou worden, retour defect exemplaar hoefde niet. Binnen twee werkdagen nieuw product binnen. Super service.

Super tevreden over de klantenservice.

Retour aangemeld en snel afgehandeld.

Snel verzonden

Ik had de ruitenwisser motor snel binnen alleen een klein probleempje de bevestiging gaten waren niet getapt. Op sturen was geen optie want we moesten met vakantie. Tappen gekocht en getapt en kon hem daarna monteren. De motor doet het goed.

Alles is volgens planning verlopen

Een goede ervaring heeft niet veel woorden nodig

Snelle nette levering

Snelle levering .Een minpunt was 2 h4 lampen er bij besteld maar 1 geleverd en zat er tussen gepropt. Na overleg via whatsapp snel opgelost,gelijk volgende dag geleverd. Dus heel goede service en nette levering. Artikelen (2 koplampen) pasten perfect.

Manco in bestelling wordt matig verholpen.

Ben al aantal dagen bezig om te bewijzen dat ik een deel van de bestelling niet ontvangen heb. Ik heb het idee dat de klant niet gelooft wordt. Onderstussen is het ontbrekende deel nog steeds niet verstuurd! Jammer dit.

Goedkoop en duidelijk

Duidelijke omschrijving van product en besbetreffende aito model. En ook redelijk betaalbaar! Verzending ging ook goed en snel!

Veel teveel mailjes

Veel teveel spam op de mail, rest is prima

goede site de goederen lekker snel geleverd

nvt

Ruitenwissers van goede kwaliteit en passend

Ruitenwissers besteld voor de auto deze zijn snel geleverd, en zijn ook goed passend voor de geselecteerde auto.

Gewoon goed

Snelle levering, goed verpakt en mooie velgen. Ben er dik tevreden over en erg blij mee. Ze staan heel mooi bij mijn zwarte auto.

Ik miste 4 bougies bij mijn bestelling

Ik miste 4 bougies bij mijn bestelling nu ben ik bijna een week verder en heb ze nog niet Nu wilde ze eerst contact hebben met het magazijn of ze daar niet zijn blijven liggen?? Ik zeg toch dat ik ze niet heb Volgende keer misschien toch weer bij AUTODOC mijn spullen bestellen

Altijd correct geleverd

Altijd correct en netjes geleverd en mocht er iets mis gegaan zijn bieden ze de hulp waar mogelijk.

snelle levering.

niet zoeken, kenteken invullen en alles over jou auto kan je direct bestellen .

Niet het juiste artikel gekregen

Op kenteken ruitenwissers besteld en deze paden niet. Gisteren gereageerd maar nog geen reactie van winparts.

Makkelijk bestellen gelijk volgende dag geleverd

Al jaren zeer tevreden klant

Ik bestel al jaren bij Winparts.nl. Fijne website. Goede prijzen. Goede klantenservice. Zeer snelle verzending.

Bestelling binnen 24 uur in huis. Prima.

Jammer dat de nieuwe Bosch wisser voor de achterruit geen plastic U-clip in de verpakking had. Kon gelukkig een oude gebruiken.

produkt prima

de produkten zijn prima, enkel de verkoopstechniek is niet goed. beloftes van voor 21u besteld s'anderdaags geleverd, is onzin. en niks zo makkelijk als andere dan de schuld te geven.

Voldoet aan verwachting

Goed produkt en goede beschrijving

Goed en betrouwbaar

Is goed eenvoudig bestellen en redelijk snel . Ik vind alleen het terugsturen van onderdelen niet eenvoudig

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd