Filtre

Kwaliteit service snelle levering

Kwaliteit producten en snelle service als ik weer iets nodig heb voor mijn auto bestel ik het hier en zou andere deze website oom aanbevelen

Staan niet open voor een verkeerde levering

Auto matten bested ,kreeg de verkeerde foto's opgestuurd van de pakbon en foto's opgestuurd van het product wat ze geleverd hadden,die kwamen niet overeen maar zij bleven maar vragen om foto's die ik al gestuurd had.uiteindelijk heb ik ze an een collega gegeven en koop ik ergens anders wel nieuwe.

Gaat wel

de belofte vandaag besteld morgen in huis,klopte niet. de levering was verdeeld in 2 pakketen, waarvan postnl er 1 aan de deur heeft afgegeven en 1 bij de jumbo omdat er niemand thuis was? terwijl ik nog vroeg zijn het geen 2 pakketen? bezorger zei van niet. dus uiteindelijk kon ik zelf nog naar de jumbo toe om het 2e pakket op te halen. dit vind ik niet fijn ik betaal immers verzendkosten en iknzorg altijd als ik iets bestel, dat er iemand thuis is die het kan aannemen. nu kost het me nog meer geld omdat ik met de auto dat 2e pakket moest gaan halen!

Snel en netjes geleverd

Maar moeten nog ingebouwd worden hoop dat ze goed zijn.denk het wel anders neem ok wel kontact op. Maar voorlopig alles netjes geleverd.

Super goed

Snel klantvriendelijk en geweldige service

Keurig geleverd, goed verpakt. Snel ook

Ik vindt jullie fantastisch , en snelle levering

Zeer snel geleverd

Goede ervaringen omdat ik een zeer snel werd geholpen toen ik een probleem had, en dat zie je ook niet bij alle websites.

Kwalliteit en keuze

Snel verstuurd , kwalliteit en keuze

Prima afhandeling van de bestelling

De bestelling is helemaal goed gegaan, zeer netjes verpakt. Ik zou het iedereen aanraden.

Toppie

Nogmaals toppie

Prima passend onderdeel, gemakkelijk onderdelen te vinden voor mijn auto van 27jaar oud

Winparts doet het prima maar laat ook steken vallen.

Winparts heeft een schitterend assortiment, overzichtelijke en functionele website plus adequate delivery service. Helaas worden regelmatig incorrecte onderdelen verzonden en dan begint de ellende! Na melding hiervan wordt dit niet goed opgepakt en afgewikkeld door Winparts wat veel tijd kost en ergernis teweeg brengt. Wanneer Winparts dat traject net zo goed managet als de rest van haar bedrijfsvoering verdient het de status 'In state of Excellence'.

Snel geleverd, en niet de duurste

prima geregeld

had s'morgens een bestelling geplaatst en betaald, kom ik aan het eind van de middag er achter dat ik wat vergeten was heb naar klantenservice gebeld of het er nog bij kon was geen enkel probleem en als nog de volgende dag alles binnen gekregen. Voor mij een top bedrijf

Topservice en goede artikelen !!

Bij Winparts is veel keuze aan artikelen en vaak veel informatie over het product, zodat je goed overwogen een keuze kan maken welk artikel je koopt! Bij mij gaat het om auto onderdelen/artikelen voor de Honda Civic Sedan en Coupe. So keep going strong!!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wrong windschermen

According to the number on the car, they said that what I ordered fits. but surprise, they arrived and are much bigger!

snel geregeld, prima prijs

onderdelen zeer snel gelecerd tegen n scherpe prijs!

Snel en goedkoop

Overzichtelijk en makkelijk bestelproces

Had een onderdeel verkeerd besteld. Heb het retour gestuurd en binnen 3 dagen had ik het goede onderdeel binnen.

top service

Houd zig aan de afspraken en goede kwalietijd spullen

Heel tevreden

Goed product beste prijs

Goede service, ruim assortiment en lage prijzen, wat wil je nog meer..??

Hoop dat Winparts nog lang doorgaat op deze manier, houdt autorijden betaalbaar !!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP