Filtre

geweldige service

spiegel besteld , op kenteken, past niet. direct geld retour, geen geneuzel. gewoon heel goed.

Snelle levering.

Meerdere malen onderdelen besteld. Altijd tot volle tevredenheid.

Uitstekend bedrijf goede prijs verhouding en snelle levering zeker een aanrader

Prijs en levering perfect!

Prijs en levering perfect!

ruitenwissers bladen super snel geleverd

Duidelijke site ,goede spullen en snel geleverd

Klepdekselpakking Peugeot

Snel geleverd. Paste perfect.

Alles volgens afgesproken. Onderdeel past perfect, netjes op tijd, netjes ingepakt en bezorgd. Weer een super ervaring.

Alles zoals het hoort,

Alles dik tevreden, aanrader!!

Perfecte service

Bestelling snel binnen, netjes afgehandeld ook bij retouren.

Verkeerde bestelling verzonden, slecht afgehandeld.

Als eerst een bestelling geplaatst van een SET koplampen en krijg maar 1 toegestuurd. ( die ook nog eens in een slechte verpakking alsof het geen nieuw koplamp is ) aantal keren contact opgenomen. Nou mij SET konden ze pas toesturen als zij eerst die andere retour hebben ontvangen. Dus dat betekend door zijn fout moest mijn auto nog langer in de garage staan. Maar als ik dus borg betaal dan kon het wel verstuurd worden. Heb dus nog borg betaald en later nog om gevraagd of het verstuurd wordt, krijg ik een antwoord dat het niet op voorraad is. Hier wordt men dus goed boos op en dan tog is het geregeld en is het SET eindelijk ontvangen. Zeker geen aanrader, als er iets niet klopt aan je bestelling mag je zeker tig keren contact opnemen anders kan je lang wachten.

Snel geleverd prima product voor goede prijs

Prima prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd. Van de mat rechtsvoor is de pasvorm niet helemaal 100%, mist een hoekje linksonder in de mat. Dit is overigens ook te zien op de tekening, waarbij de achtermatten van links en rechts verwisseld zijn.

Snel geleverd en de prijs is ook zeer goed

Vlotte bezorging en coulante toepassing van retourregeling.

Had een bilgepomp gekocht die pas na de uiterlijk toegestane retourdatum niet op de plaats van de oude pomp bleek te passen. Na uitleg hierover kon ik alsnog retourneren en kreeg mijn geld terug.

Goed service en goed kwaliteit

Goed service en goed kwaliteit. Snel Verzonden

Prima winkel

Duidelijke omschrijving van het artikel. Goede prijs. Snelle afhandeling: bestellen, betalen. Snelle levering met informatie door bezorger

40% van de bestellingen gaat fout

Van de 5 bestellingen zijn er inmiddels 2 fout gegaan. Eerst het verkeerde product, en dan te laat verzenden. Kan gebeuren, maar Winparts zal geen enkele extra moeite doen om het goed te maken. Ze kunnen of willen zelfs niet nakijken wanneer dan wel de bestelling verstuurd gaat worden. "Wacht de mail maar af". Zo werkt dat tegenwoordig natuurlijk niet meer.

snelle levering voor een redelijke prijs

distributieriem set voor Suzuki Alto bestelt , deze is snel geleverd voor een redelijke prijs , wel jammer dat de sticker waar je de kilometerstand op kunt schrijven er niet bij was.

Goed geregeld

Hal tijd optijd geleverd

Verkeerde bezorgd

Heb het kenteken ingevoerd, daarna eerste volgende auto mat besteld. Blijkt voor bj 2011 te zijn.

Mijn Ervaring met WinParts is uitstekend

Alle bestellingen van mij waren op tijd en precies op de dag van afgeleverd dat van te voren besproken was. Ook kan ik goeie afspraken maken met mijn monteur en van daar is hij blij daarmee. En niet alleen dat mijn eerste ervaring met KLARNA CREDIT onderdelen op tijd en direct akkoorden weer alles op tijd aangekomen. Hopende uwe hierbij te genoegen informatie te hebben verstrekken. Dhr. Adry Dall Amsterdam

Makkelijk en goed

Goede website. Makkelijk bestellen en snel verstuurd.

Goede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit snelle levering

Ruime keuze voor een redelijke prijs

Wijze van verpakken verdient meer aandacht. Oliefilter en ruitenwissers waren nog maar net onbeschadigd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP