Filtre

Snel levering, top product

goed en snel

Goed en snel.

Prima produkt. Prima prijs. Prima afhandeling.

Goed verpakt. Op tijd geleverd. Goede prijs.

Duidelijke website en snelle levering

Al vaker onderdelen besteld bij winparts. Super handige website met vermelding van het merk, type en model waarvoor het onderdeel geschikt is. Zo weet je zeker dat je het juiste artikel besteld.

Goede prijs prestatie.

Groot assortiment. Goed geprijsd, doorgaans probleemloos geleverd

Misleidend

Als er op de website staat "op voorraad" dan is het product niet gelijk de volgende dag binnen. Alleen als er staat "direct leverbaar" is dit het geval. Had met spoed een nieuw spiegelglas nodig, die werd dus niet op tijd geleverd. De klantenservice heeft de order wel snel voor mij geannuleerd. Daar was ik wel tevreden over.

Super bedrijf

Een bedrijf met kwaliteit, leveringszekerheid en goede communicatie. En wat goed is moet je niet proberen te veranderen. Mijn bedrijf voor autoparts.

Goed en snel geleverd

Prima site goed overzicht een aanrader voor iedereen

Goed en snel

Zoals genoemd: goed product ( Bosch ruitenwissers) en snel geleverd.

Top geregeld

Met pasgarantie , als het niet past gratis omruilen. Dat is toch geweldig

Bestelling doen makkelijk, fijn dat je op kenteken kan zoeken. Bezorging was snel. Helaas producten in kapotte doos ontvangen en producten waren beschadigd. Hier melding van gemaakt en binnen twee dagen werd een nieuw product geleverd. Goede service!

Goede service alleen lang wachten aan de telefoon als je een vraag hebt.

Altijd goed en oprijd geleverd

duidelijke site en de juiste onderdelen makkelijk te vinden

duidelijke site en de juiste onderdelen via je kenteken makkelijk te vinden. duidelijke instructiefilmpje erbij. Kortom super.

Prima bedrijf.

Snelle levering van het juiste artikel. Geen enkel probleem.

Snel correct en goeie prijzen

Je kan alles goed vinden in een ruim aanbod. De prijzen zijn zeer netjes en de kwaliteit is hoof.

vlotte afhandeling en goede prijs.

net bedrijf.

Bezorging is goed retour gaat wat traag.

Snelle levering, duidelijke website

Snelle levering, duidelijke website

Snelle levering product precies zoals ik verwacht had en voor een goede gunstige prijs

De meeste ondedelen vinden, snel bezorgd, en ook vrijwel altijd de juiste onderdelen. Prijs is ook oke.

Ongevraagde spam

Je krijgt na je aankoop, onder het mom van 'je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief', voldoende spam om je aan te irriteren. En nee, ik heb me niet aangemeld voor de nieuwsbrief.

Heel behulpzaam in omruilen van onjuist bestelde ruitenwissers

ik had 2 lange ruitenwissers besteld, een ervan werd moeiteloos omgeruild voor een korte versie - zoals nodig was bij mijn auto.

Slechte service na levering

Product kwam niet overeen met de bestelling, er miste een onderdeel. Hier afgelopen 2 maal over gebeld, na 2 maal lang in de wacht te hebben gestaan, is mij beide keren beloofd dat ik gemaild zou worden met een antw. Ik wacht nog altijd op antw...

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering