Filtre

Slechte service

Komen afspraken niet na qua levering. Beloven een deelzending en dan toch wachten tot alles op voorraad is (ondanks op website voorradig staat) en dan alles pas na ruim 1 week later 10dagen geleverd krijgt.

Top winkel hebben veel tegen een juiste prijs

En ze leveren netjes en op tijd

Winparts is Win-Win

Groot assortiment met duidelijke foto's en beschrijving voor een interessante prijs. Zo ook mijn olie aankoop voor mijn motorfiets. En ook een snelle levertijd!

Had onderdelen besteld en bij aflevering door DHL werd er een kletsnatte doos kapot geleverd waarbij er een onderdeel niet meer aanwezig was. Gebeld met Winparts en foto van doos gemaakt onderdeel werd netjes nageleverd. Super geregeld.

Goede en Snelle Service

Vandaag besteld, volgende dag spullen alweer thuis bezorgd. Een top bedrijf.

Remblokken voor en achter paste perfect op mijn peugeot 206cc 1.6 16v Erg tevreden met winparts.

Snelle levering, goed product

De besteding was er snel. Het product voldoet geheel aan de verwachting. De prijs was ook goed. Tip!

Zonder meer perfect

Vlot, klant- en servicegericht.

Goed assortiment

Precies wat ik nodig had en snel geleverd.

Duidelijk, snel en betaalbaar

Goeie service en snelle levering

Winparts is gewoon goed , behalve de verzending met post.nl

Het duurde 5 dagen voordat ik mijn bestelling binnen had. Jullie moeten echt stoppen met post.nl. wat een slecht bedrijf.

Overzichtelijke website, onderdelen goed te vinden en snelle levering.

Ben niet geheel tevreden

Volgens het systeem van Winparts onderdelen besteld maar een gedeelte is verkeerd maar krijg door deze firma geen oplossing aangeboden dus zit ik met onderdelen waar ik niks aan heb en nooit nodig heb, nee voor mij geen tweede keer!!

Automatten besteld per ongeluk 2 setjes besteld... Zonder problemen retour mogen sturen en geld terug.

Prima dienstverlening. Product was tijdig geleverd. Prima verpakt en product naar behoren. Voortaan vaker hier bestellen!!

super

snel, met handig DIY filmpje

Onduidelijkheid

Het was voor mij niet duidelijk welke onderdelen ik nodig had (waren wel 10 verschillende mogelijkheden) dus ben zelf naar Winnenweer gereden. Maar daar kon ik alleen bestellen en de bestelling kwam pas 5 dagen daarna aan. Hierdoor heeft de bedrijfsauto lang stilgestaan en ben hierdoor div. opdrachten misgelopen. Prijzen zijn wel oké, en alle medewerkers aardig.

Super goed en goedkoop

Kwaliteit en goede service

Slecht advies gekregen

Slecht advies + verkeerd product.

Very good

Excellent service

Ik had een ruitenwisser besteld die niet goed zou zijn voor mijn auto, winparts attendeerde mij erop via de mail en bood gelijk een alternatief aan. Hele goede service!

Top winkel!

Super duidelijke website kenteken invoeren en je vind je product Als ik wat nodig heb bestel ik hier

Ontzettend snel!

Vrijdagavond rond 18:00 mijn bestelling gedaan en zaterdag binnen. Supersnel dus, ik had dit niet verwacht!

goed, snelle levering en voldoende keus

duidelijke site, en zoals vermeld een snelle levering voor een gemiddeld aankoopbedrag.

Prima koopervaring.

Duidelijke productomschrijving en snelle afhandeling.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP