Filtre

Goede webwinkel voor al je auto onderdelen. Kenteken invoeren en je ziet gelijk of het onderdeel op je auto past !! Echt ideaal. Haal hier altijd mijn auto spullen. Ga zo door !!

Altijd perfecte levering, en duidelijk wat wanneer en hoe iets geleverd wordt

Perfect bedrijf makkelijk te bestellen

Goed en snel geleverd.

Supersnelle verzending

Artikel binnen 1 dag binnen. Over kwaliteit artikel kan ik nog geen oordeel geven - ik heb nog geen tijd gehad de doos uit te pakken.....!

Alles op voorraad en snel bezorgd

Alles op voorraad en snel bezorgd

Ondanks dat het product eerst naar de leverancier gestuurd werd toch gelijk doorgestuurd naar mij waardoor ik het toch optijd voor montage binnen kreeg. SUPER??

Net voor oudjaarsdag besteld en op tijd binnen gekregen

Simpel perfect

Perfecte keuzehulp. Snelle levering en prima prijs.

Ruime sortering

Ruime sortering en goede snelle levering.

Na problemen met afleveren is dit snel opgelost dus dik tevreden!

Supersnelle levering

Supersnel geleverd. Het ging om een stel Bosch ruitenwissers. Vond ze nergens goedkoper. De volgende dag werden ze al geleverd.

Producten altijd naar tevredenheid ontvangen.

Een goed en eerlijk bedrijf.

Eerste keer bij jullie gekocht

Alles wat ik bestelde is in perfecte staat aangekomen. Ik heb het nog niet gemonteerd, dus ik weet niet of de onderdelen correct zijn. Als de onderdelen kloppen, blijf ik uw klant.

vlotte levering en correct verpakt product

vlotte levering en correct verpakt product

Snelle levering, prijs kwaliteit oké.

Snelle levering, prijs kwaliteit oké.

Goed assortiment

Goed assortiment en meestal snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Gut, aber nicht correct...

Man kan Schnell die Daten eintragen und man kan es mehrmahls machen. Abe leider stimmt die Berechung nicht. Ich kan nicht finden was Ich falsch gemacht habe.....

Heel prettig

Juiste spullen op tijd geleverd.

Juiste spullen op tijd geleverd.

Winparts is zeker geen winner!!!

Zeer teleurgesteld met mijn ervaring met Winparts. Ik zal er zeker NOOIT meer iets bestellen. Voor de kofferbak van mijn auto een mat besteld die volgens de site precies de juiste moest zijn, zelfs het kenteken van de auto ingevoerd om zeker te zijn dat het juiste besteld wordt. Eenmaal geleverd past de mat helemaal niet. Klantenservice gebeld die mij vriendelijk te woord stond en ook iet begreep waarom het niet paste. I wilde mijn geld terug hebben omdat zij het verkeerde geleverd hadden. Maar ondanks dat op hun website op de landing pages staat dat je gratis 30 dagen mag ruilen kreeg was het een probleem. Zij konden mij niet garanderen dat een andere mat wel zou passen. Dus wilde ik mijn geld terug. Dat kon alleen als ik zelf de kosten voor retour zou betalen. Nu heb ik het leveren en retourneren moeten betalen voor ee. product dat niet past door een fout van Winparts, zee oneerlijk en niet klant gericht. Ik zal daarom Nooit en tenimmer meer iets bij Winparts bestellen.

Snel en faire prijs

Fijne webwinkel

Super!!

Verkeerd onderdeel besteld. Geen probleem met ruilen. Resistutie bedrag terug gestort. Alles binnen een dag geregeld. Communicatie ging via Wahtsapp wat zeer goed werkte.

Altijd goede service

Haal altijd mijn onderdelen hier. Als iets noet past dan is winparts niet moeilijk met retour nemen van het onderdeel en denken mee voor de juiste oplossing.

Kon artikelen makkelijk vinden en duidelijk met omschrijving etc. Makkelijk besteld en snel in huis. Paste ook allemaal, dus dik tevreden

I made an order for auto parts.

Very good services, fast and correctly.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP